The answer to my question

I vanliga fall skulle jag sova alldeles för länge och sedan skulle jag försöka maxa solandet. Och i vanliga fall skulle jag vara missnöjd om vädret var dåligt. Men denna gång är det inget vanligt. Allt känns snarare ovanligt. Jag känner mig lugnare och mer tillfreds med mig själv. Och med livet. Vad härligt. Alldeles utomordentligt bra.

Igår var jag uppe tidigt och vädret erbjöd goda möjligheter att promenera. Det är skönt att göra det ibland på morgonen. Särskilt här, det är vatten, det är båtar och lukten. Den går att beskriva till viss del. Det är en blandning av eld, kol och hav. Men det som sker i min hjärna när lukten når mina näsborrar är svårare. Jag vandrar genom tiden, tillbaka till något som var för länge sedan – det var här begreppet trygghet uppkom för första gången på länge. Jag tillåter mig att drömma – jag vill bygga mig ett hus här. Jag vill vara här länge på somrarna. Och kunna arbeta med datorn. Låt mig drömma och låt min dröm vara min.

Syster låg på plajan lite länge igår, så jag hjälpte henne att badda benen med polsk filmjölk. Vi åt en gofr igår med grädde och jordgubbar. Syster tog nötter också. Här kommer betyget:

2 morgonsolar av 5 möjliga.
Motivering.
- Grädden kändes inte riktig
- Jordgubbarna hade tagit slut så vi fick en alldeles för söt syltvariant
- Själva våfflan var okej, men vi vet ett ställe som är grym på dessa våfflor (gofry)

Jag har verkligen haft användning av kameran, men måste komma på hur jag ska få in dem på en av mina kompisars dator. För jag har jättefina bilder. Igår kväll t e x så tog jag kort med hjälp av inställningen ”nattlandskap”, över förväntan, om jag får skriva vad jag tycker! Vädret idag inbjuder till att ta hand om sig själv, gå på promenad, vara med vänner och gå ut på kvällen. Syster och jag ska nog ut och bara vara ikväll, kanske att vi träffa på några vänner, man vet aldrig…Vi har planer för nästa vecka, jag återkommer om detta inom kort. Annars är jag bara nöjd med tillvaron och ska nu ta det lugnt. Har slarvat bort mitt usb-minne, det ligger här nånstans och skräpar. Behöver det för att ladda upp texten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback