Tröttare kan ingen vara...

Ni märker kanske att det varit lite dålig akivitet från min sida när det gäller bloggen idag, men det har sina förklaringar:

1. Jag la mig sent igår, trots det tidiga uppstigandet på morgonen - detta gjorde att jag i morse var så trött ioch fick en dålig start på dagen...

2. Det händer inte så mycket idag - har varit i Globen och handlat lite mat, lunchen blev kanon med lax, ris, sallad, avokado, och en pepparrotscreme fraiche - så där var jag nöjd med vad jag åstadkom i köket. Men i alla fall, har inte så mycket att skriva om.

3. Vid fyra satt jag här i Sammys soffa och var så trött så jag gick och la mig - sov i några timmar. Nu väntar jag på sällskap till den middag som jag lagat (spenatpasta - vad annars?)

Ni som bor i Stockholm, jag kan tipsa om en utförsäljning i gamla Sverigehuset på Kungsträdgården (hörnet), märket är whyred, ska tydligen vara bra grejer. Själv håller jag i pengarna lite grann, men jag var inne igår och kikade och visst fanns det saker som skulle passa i min garderob!

Ja just det, valde helt fel skor till min vistelse i Solna, men vem hade räknat med massa snö och slask? Jag har ju liksom ställt in siktet på vår nu och blev därför lite förvånad i morse när jag blev bländad av snön. Men vinterjacka har jag ju fortfarande, så det ska nog gå!

Måste ju bara få säga det att min tupplur här på eftermiddagen var välbehövd och det var länge sedan jag tog en sådan lur. Har haft lite svårt att kunna sova på dagarna, men nu kändes det suveränt. Resulterar i att jag är lite piggare och känner mig lite mer utvilad. Ikväll ska jag lägga mig tidigt eftersom jag ska måla imorgon på morgonen.

Det var lite från mig!
Emilia
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback