Grått ute men soligt i mig!

Jag har en tupp som galer utanför fönstret. Ibland blir jag irriterad på tuppen, men idag är det lugnt. Det är som Agnieszka säger, är man i stressat läge så blir man extra känslig för ljud. Så var det igår, alla nerverna var på helspänn och jag kunde höra allt. Men nu är det bättre. Har sovit ut och ätt min frukost: grapefrukt och havregrynsgröt med blåbärssylt och sojamjölk. Mjölken är verkligen god och jag har alltså hittat en ny favorit!

Idag har jag en del att göra: klockan ett ska jag träffa Sven vid Slussen - dags att promenera igen. Är lite fundersam över huruvida vädret kommer att vara på vår sida - men vi får chansa lite! Innan dess vill jag hinna yoga lite. Har lånat en DVD av Sven med Annika Akal och jag yogade igår kväll i ca 40 minuter - underbart! Nu har jag testat eldandning också, mer om detta kan du bland annat läsa här. Det är jobbigare än vad man kan tro.

Alltså yoga om en timme - under den tiden ska jag komma på vad jag ska äta för lunch, göra en "spaning" (tack Emily!) på vilka tidningar som skulle kunna vara intresserade av att jag skriver artiklar åt dem och registrera mig på en site som Emily tipsade mig om. Jag registrerade mig igår på www.driftig.nu ett nätverk för entrepenörer och jag har redan hittat en intressant sak där, det är en webbaserad tidning som har kost och hälsa m.m. som specialområde och jag ska höra av mig till dem, att skriva för webben är en idé det med!

Jag har ett träd utanför mitt fönster. Det vaktar mig. Grundat och starkt. Emily berättade en gång att hon blev väldigt ledsen när de högg ner ett träd som var utanför hennes hem. Nu förstår jag den ledsnaden bättre. Rör inte våra träd! Emsan har ju nu blivit husägare - det är så bra! Fatta vad mysigt! Jag kommer definitivt komma och hälsa på!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback