Mat, mat och åter mat!

Ja, detoxat har jag gjort sedan i onsdags och jag är nöjd med min insats. Det blev tyvärr inga kikärtsbiffar idag...Jo, det visade sig att jag behöver en konservöppnare - och jag vågade/orkade inte fråga grannen. Men jag stekte rå potatis, riven och gjorde spenatsallad och lite bönor till det. Ni ska få se på bilderna vad jag har varit kreativ idag. Och bönor mina vänner, är min nya favoritmat, som dessutom är billig! En god dressing till gör susen, t ex denna: 1 del vinäger och 3 delar olivolja, 1 msk dijonsenap, 1 tsk honung, salt och peppar. Någon örtkrydda till går bra också till den dressingen. Morötter har det också blivit mycket med.


Morötter, bönor (ekologiska) och brieost samt koriander


Potatis a la råraka, koriander, mozzarella och spenat och bönor (ek)


Mellis: solrosfrön, katrinplommon och mandel


Kvällsmål: havregryn, mandel, plommon, solroskärnor, honung


Och nu är det bekräftat: den häftigaste och godaste kryddan, färska, just nu är enligt mig koriander. En otroligt smakrik krydda som passar i asiatisk mat. Men även till det som jag lagade idag. Imorgon ska jag införskaffa mig en konservöppnare och då ska kikärtbiffarna bli av! Med koriander dessutom!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback