Just want to be satisfied...

Det är ju så att det krånglar uppe på hjärnkontoret - det är svårt att nöja sig. Men jag accepterar och går vidare. Jag måste. För visst är jag glad. Kanske bra om jag skriver en lista med varför jag ska vara satisfied! Here it comes!

 

 

1. Jo, numer har jag återigen trådlöst nätverk - kan ni förstå att min bror fixade det över skype? Det är makalöst. Om jag kunde skulle jag maila honom min äppelkaka med extra mycket vaniljsås - ja, för det är ju den som är god!

 

2. Jag och Sven har varit kreativa idag - filmat för fulla muggar och tänkt på den kommande föreställningen! Ja, jag vet, ni har inte en susning om vad jag skriver om. Men jag säger följande ledtrådar: föreställning, psykisk hälsa, humor. Bland annat gjorde vi en scen vid en soptunna a la Sverker Olofsson!

 

3. Jag är satisfied för jag gjorde årets godaste kikärtsbiffar idag. Alltså: jag knäcker!

 

4. Jag är glad att jag vill så mycket. Men jag vet inte riktigt var jag ska börja bara! Planera? Or just do it??

 

5. Träningen gick bra! Jag var lite omotiverad ibland, men jag gjorde ändå bra ifrån mig och min kropp tackar mig nu för mitt engagemang i mig själv - det är så att jag vill ta hand om mig själv.

 

 

Jag läser good enough, en bok om perfektionism. Jag kan inte säga att jag ser mig själv som perfektionist, men däremot finns det vissa drag jag har som jag inte trivs med. Men det är bara att köra på vidare och arbeta med sig själv!

Var nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser...




Kommentarer
Postat av: Jenna

Vilken toppenlista :) Dessa borde vi alla skriva och spalta ner med jämna mellanrum! Ska faktiskt sätta mig och skriva en sådan idag bara för det. Tack för inspirationen!

Spanade in din artikel om mässan. Välskrivet och bra som vanligt! Synd att jag var sjuk över helgen och missade den.. Hade verkligen varit roligt att gå på några av seminarierna framförallt.



Japp jag ska försöka hålla mig från träning åtminstone idag och imorgon. Tänkte ta mina första promenadsteg idag och få lite frisk luft :)



Hoppas du får en fin dag Emilia!

kram

2009-11-10 @ 08:55:23
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Dora

Hej vännen!

Vad duktig du är! och jag som har varken lust eller ork till någonting mer att bara ligga på soffan och glo på filmer... hoppas det vänder någon gång.

Ha en bra dag, kram

2009-11-10 @ 11:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback