Ibland är det bra att veta att man lever.

Om ni inte lyssnat på Melissa Horn, då har ni missat något. Men hjälp er själva genom att klicka här

Sen en tid tillbaka har jag kämpat för det goda. Det går. Men långsamt och med bakslag. Idag känner jag att jag lever, men visst, det är tungt. Med andra ord - berusning kan leda till baksmälla. Inget att skylta med, men däremot ta erfarenheten på allvar. Jag hade jättekul igår och fick även dansa. Ett stort tack till: Kostas, Carlos, Sven, Elisabeth och Maria. Och mig själv! Jag bifogar bildbevis nedanför.

Det är allhelgona. En tid att minnas minnen och se att livet är begränsat. Att begränsa sig är dessutom något bra i övrigt - jag återkommer med detta att begränsa sig, om ni har några åsikter om det - var god använd kommentarsfältet.

Något som är bra när huvudet är tungt är: städa. Sådär riktigt ordentligt. Jag har attackerat både kök och badrum. Däremot vet jag inte alls hur jag ska ta mig an mitt sovrum/vardagsrum. Tur att Maria kommer på tisdag och ska hjälpa mig. Men dammråttorna ska jag själv ta hand om - så att Klara kan tumla runt. Åh, vad roligt det ska bli!

Snart ska jag träffa Sven. Fika och Skogskyrkogården. Senare ikväll är det Halloween-kväll och middag hos Ulliz och Ida. Det känns tryggt och jag tar med mig kameran!


Kram till alla därute - ibland är det bra att veta att man lever.



KOSTAS´ FIRANDE AV ATT HAN FÅTT FAST JOBB - ett stort grattis Kostas, du förtjänar det verkligen!! Tack för en underbar kväll!













PS. Jag har fler bilder, men eftersom jag inte frågat om jag får publicera dessa, så får ni ger er till tåls!

Kommentarer
Postat av: maria

Ja, Emilia det var verkligen en jätte-kul kväll även om det kanske blev lite för mycket dricka. Det var i allafall grymt kul att träffa dig!! Du är en rolig prick och din blogg är rolig att läsa kommer gå in då och då : )

2009-11-01 @ 23:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback