Verkligen dags att sova...

Men kan inte låta bli att lägga upp denna bild från i onsdags! Det är Elin som har tagit bilden till vänster, hon var också med på BBC 2011. Härliga tjejer!



Nu är jag supertrött - och imorgon väntar något riktigt roligt!!

Kommentarer
Postat av: Jenna

Ni verkar ha haft det kul i onsdags, och snygga klädkap fick du tag på oxå :) skulle oxå ha kommit men var helt insnöad i tentaplugg o grupparbete som fick prioriteras. Tentan kändes ok, även om man blir förundrad hur de tänker ibland när de får för sig att göra om hela upplägget och det ska bli så himla mkt bättre ;) Den bestod av 10 frågor varav man kunde få en poäng på varje fråga oavsett om det var en assäfråga eller definitionsfråga.

Låter som att du oxå har en skön ledig helg framför dig! själv ska jag plugga lite på söndag men annars råder total lugn och ro och inte för mkt planer heller. Idag ska vi visst åka ut och fiska strömming med min pappa :D Hoppas ni får det trevlig på ert lilla äventyr hos antroposoferna! Har aldrig varit där men åkt förbi där ett antal ggr när jag var barn och hängde på en kompis landställe där i krokarna.

Ha nu en skön helg Emilia! Kram

2011-05-21 @ 11:06:08
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback