4 riktigt bra saker

Vila sa jag. Vila blev det. Flera gånger om. Hann både komma upp i varv, och sen ner igen. Resultat: en riktigt glad Emilia! Det gör ju att jag vill dela med mig av
 
 
1. Kalvfärsbiffar med äppelpotatis och jordärtskockssås - kanske årets godaste rätt, och receptet är skapat av Markus Aujalay. Det tog tid, det var mycket att göra, men så gott! Vi gjorde bara väldigt mycket sås. På typ ett kilo jordärtskockor. Nån trodde det var soppa. Det skulle jag också tro, om jag inte visste!
 
 
 
2. Träning i form av lite råstyrka och "jag är stark"-känsla är den bästa träningen! Ta i lite mer, lite hårdare! Varför? För många av oss (pekar på mig själv med hela handen) går omkring och tror att vi är svaga. Nu är det slut med det!
 
 
 
3. Färg och form och inspiration, det kan vi alla behöva. Kameran kommer fram oftare nu än förr, och jag vill bara mer och mer. Oftast blir det ju mat, men ibland också något annat. Att få utlopp är bra, det behöver inte leda någon speciell vart. Kör på känsla, det är mitt tips!
 
 
 
4. Det är svårt att förstå. Att maj är här. Men jag njuter så in i bomben. Framför allt av ljuset. Och att gruset är ett minne blott. Härliga maj, stanna för evigt!
 
 
 
 
 
Tänker lite extra på en vän som fick tungt besked idag
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback