När träning blir ett botemedel

Mellan söndag och måndag upplevde jag en sömnlös natt. Jag sov säkert, men väldigt ytligt, och när jag väl somnat på morgonkvisten, då ringde klockan. Jag kände att jag ändå ville upp. En dag där jag fått balansera mellan trötthet och viljan att åstadkomma något. Jag vill passa på att sälja in några frilansknäck innan sommaren drar igång på riktigt.
 
Vid lunch tog jag beslutet att inte gå på min Soma Moves klockan fem. Jag brukar predika att vi ska lyssna på våra knoppar och kroppar. Ja, men det är det ju också bra att leva som jag lär, eller vad säger ni.
 
Det blev en lugn eftermiddag, med lite enkel middagsmatlagning som kärleken fick serverad.
 
Men så fick vi lite extra energi, och jag skrev ihop mig ett snabbt kvällsträningspass, som tog cirka sexton minuter. Svetten rann, och i skrivande stund vill jag bara skrika: jag klarar mig inte utan träning, den får mig att må så förbaskat bra! Jag vill att hela världen ska veta.
 
 
I helgen träffade jag bland annat på den här tuffa tjejen - och vi gick på event tillsammans. Vi är träningsnördar båda två, så efteråt sprang vi in på SATS Hötorget och körde lite rörlighet! Sedan jag började träna funktionellt kan jag bara konstatera: jag är rörligare och starkare: jag klarar nästan 20 armhävningar på tårna! Det tycker Annika är sexigt. Jag med!
 
bilden är tagen av Strongday-Annika
 
 
 
Här är jag med vårt senaste inköp från ÖoB - 12 kilos kompisen för 225 kronor!
 
 
 

Min önskan för kvällen är enkel: låt mig sova ordentligt  i natt!
 
Dags att fylla på med lite energi, strax kommer after-training maten!
 
Kommentarer
Postat av: Annika - strongday.se

Men vänta här - har Öb börjat sälja kb?! haha vad skojsigt! och ja - armhävningar är nog den sexigaste övningen tror jag!

2013-05-27 @ 21:33:26
URL: http://strongday.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback