Klara, färdiga....

...måla!!! Förra hösten köpte jag ett par fantastiska akvarellfärger, de är från Ryssland och ska tydligen vara en av de finaste, om jag vågar tro försäljerskan på Fleminggatan, Arvidson´s heter affären. Planer i sikte och visst började jag måla, ibland motiverad, ibland inte. Mitt favoritmotiv är blommor, ansikten, eller helt enkelt abstraktioner.


Det är någonting med färger, det måste finnas en koppling till hjärnan, röd: man vaknar till, grön: lugn, blå: kall. Jag kan absolut ingenting om det här, men jag märker tydligt i akvarellådan att den blåa färgen har använts flitigt!


Jag sitter fortfarande med projektledningskursen som jag startade förra sommaren, och nu kämpar jag med ett Ganntt-schema. Det handlar om att länka ihop aktiviteter, vissa är beroende av att andra ska vara färdiga, så det är en viss ordning som skall följas. Och där är det snarare: Klara, färdiga..."vänta nu, jag fattar ingenting!"

Ta det lugnt i värmen, det ska jag göra i alla fall! Och Anna-Carina, tack för ditt fina inlägg! /Emilia

Kommentarer
Postat av: Emily

Hej min söta Emilia! Sååååå roligt att du startat en blogg, det passar dig och jag stödjer dig till 110%. Du målar vackert och det vore roligt att se mer av det du gör. Keep on going.... and Rock and roll och sånt...You rock!!! Kramis från Emily

2008-07-26 @ 21:15:12
URL: http://www.enemilia.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback