Somliga vinner, andra försvinner...

Idag är det givetvis en historisk dag med tanke på det amerikanska valresultatet – dock skriver jag inte mer med tanke på att det finns information om detta i de stora nättidningarna. Men visst är det spännande, mycket av det som händer där ger efterverkningar i andra delar av världen.

Dagen började med bildterapi ute i Bromma, gjorde en häftig bild idag. När terapin är slut kommer jag ta tillfället att publicera några av mina alster. Mina egna akvareller har jag packat ner och det känns lite trist på ett sätt och skönt på ett annat – det är ingen press att jag måste göra kreativa saker. Dessutom tycker jag mer om att skriva för tillfället. Däremot är jag lite sugen på julpyssel, vet att jag fick en bok av Ulliz förra året som hade detta som tema, ska försöka hitta den.

Jag vill också passa på att tacka Sven som kom med många roliga höstaktivtetrar, kolla under inlägg på det förra inlägget. Mungiporna drogs uppåt, det vill jag lova. Igår hade jag också en del nytillkomna läsare – välkomna! Sen vet jag ju inte om ni kommer tillbaka, men kanske? Och jag har några nya bloggar som jag tittar på och läser, och eftersom jag satsar på mitt nya viktmål så blir Hälsobloggen en bra informations- och inspirationskälla! Go Emilia!

Nu fortsätter denna onsdag med promenad ute på Långholmen! Åt en härlig lunch bestående av lax, quinoa, broccoli, fetaost och tomater!

Då syns vi senare!

Emilia, a shining star
Kommentarer
Postat av: Kostrådgivaren

Kul att du blir inspirerad av min blogg. Det glädjer mig! :)



Vill du dela med dig av dina erfarenheter kring kost och träning och samtidigt få lite extra publicitet, kan du anmäla dig för en läsarintervju via mail ([email protected]) Då publiceras din intervju så småningom på min blogg med tillhörande länk etc. (man får vara anonym också om man vill det)



Se tidigare intervjuer:

http://kostradgivaren.blogg.se/category/lasarintervjuer.html



Kram!

2008-11-05 @ 16:26:02
URL: http://kostradgivaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback