Ge mig ett M! ett Y! ett S!



MYS


Ja, det är vad jag behöver. Kalla det ego-tid, kalla det en lugn stund. Jag hittade ett annat bra ord också: retreat. Kanske ska jag börja med att säga att Kinga ligger hemma och kurerar sig, så lilla jag har en ensam stund hemma i lägenheten. Fast det är sanning med modifikation. Mamma ligger och sover i min säng i vardagsummet. Men annars är det tyst och skönt. Jag gick inte till kyrkan, det kändes för stressigt. Att säga nej till sig själv är inte så svårt ändå. Efter taget beslut kände jag mig lättad! Beslutet togs när jag stod och svettades på crosstrainern på Friskis. Idag har jag varit på medel-jympa-pass och sedan tränat kondition och styrka. Det märks att folk är tillbaka - det var fullt ös. Men jag gjorde alla övningar förutom lats-drag som jag tar imorgon för maskinen var konstant upptagen. Konstant.


Tillbaka till retreat. Jag känner att det skulle vara passande för mig att ha en sådan imorgon. Det skulle då innefatta följande:



- ingen dator, tv eller musik (hjälp!)
- vara ensam hela dagen
- ingen prestation och inga mål att nås
- stillhet
- en promenad i naturen nånstans här i närheten (obs ingen kamera medtages. Jag vet att det är taskigt...)



Så, mina planer på att åka till Tyresta med killarna Sven, Carlos och Kostas går lite i stöpet. Eller ganska mycket. Men jag prioriterar mig själv imorgon, då det är halvtid i augusti månad.

Jaha tänker ni, men du snackade ju om lats-drag? Ja, för jag gör en fuling och tränar på morgonen - sen börjar retreaten. Fiffigt va? 





Om du var nere på gården, skulle jag titta ut genom fönstret. Våra ögon skulle mötas och du skulle se att jag har förändrats. Vem vet vad som händer, när ingen ser på? Vem vet, kanske kommer du verkligen att stå nere på min gård och jag skulle kasta ner nyckeln i en av mina strumpor - den med Hello Kitty på. Och du skulle sedan dra ett skämt och allt skulle vara som vanligt igen. I den bästa av världar. Saknar dig.
Kommentarer
Postat av: Jenna

Låter som en intressant bok. Har sparat den i min lista för vill-ha-böcker, och kanske klickar jag hem den nästa gång :)

Min skola börjar först den 31:a augusti, och nu ska jag se till att inte boka in mer jobb så man hinner vara ledig åtminsonte lite innan terminstarten.



Egodag låter hur bra som helst. Såna behöver jag verkligen regelbundet :) Jag är så sugen på att gå på gympa på friskis. Brukade gå på medel, medelstyrka och intensiv förr i tiden när jag var friskis-tränande. Ska se till att gå bara när de har gratisdagar bara för att få återuppleva :)



Kram jenna

2009-08-15 @ 16:48:16
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Jenna

Tack för tasty-thai tipset förresten :) Har inte hunnit käka där, men är helt förälskad i Thai-mat så det ska provas!



Hoppas du har en riktigt härlig mobil och datorfri dag! Har oxå lite av dataledigt denna helg, eftersom vi har fullt hus, så det blir inte mycket tid över till bloggosfär surfande :)

2009-08-15 @ 16:56:08
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback