Morgon, mörk, men ändå vacker

5.55 ringer väckarklockan och efter tio minuters vridande och vändande i min sköna säng så kom jag upp. Tar min IKEA-påse, tvättmedel och går ner från lägenheten och ut på gården mot tvättstugan. Jag vaknar till liv när tvättmedelsdoften når mina näsborrar. Egentligen har jag ingen lust att handtvätta min gråa tröja, men inser att det är lika bra att få det gjort. På med två 60-tvättar och går sedan upp. Nu är klockan strax innan åtta och jag ska fixa det sista av tvätten. Det är skönt att gå upp så här tidigt. Senare ska jag på mässa i kyrkan klockan 12.15.

 

 

Må bra – utmaningen har klarat sin första vecka. Och jag summerar och skriver: jag har haft en aktiv vecka, varit ute i ljuset och promenerat, senast igår med Svenne i Lill Jansskogen. Mathållningen har gått bra, igår och i förrgår var det kikärtsbiffar på menyn och jag har matat själen med varm choklad och grädde. Ute och sprungit med chokladjobb, Anton Berg, och även på en inspirationskväll som tidningen PS anordnade. Jag hann även göra bort mig en gång, men med humorns kraft kom jag över det. Vänner har också varit på tapeten – Maria och Klara i vanlig ordning, men sedan även Line och Sven. Då ska vi se här, jag ger den första må bra veckan ett betyg på 7/9 och här kommer förslag på förbättringar

 

 

  1. Inte planera in för mycket, utan ge utrymme för spontanitet

  2. Fortsätt att använda dig av Din Möjlighet Nu!-skivan – det gav resultat med konteringen i veckan!

  3. Glöm inte att dricka vatten

  4. Fortsätt med att vara ute!

 

 

Idag ska jag träffa Maria och Klara igen. Målet är att hitta julpynt och köpa någon fin adventsblomma. Det ser jag fram emot!

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Dorot

Vad du är duktig, lilla vännen! Skönt att ha tvätten överstökad så tidigt. Nu har du hela fina dagen framför dig...

Ha det gott

2009-12-01 @ 10:28:26
Postat av: Kinga

Spontanitet är bra! Bra tänkt där!

2009-12-01 @ 16:36:46
Postat av: Sven

Om du letar efter fler saker så säg till mig. Det kanske finns fler adventstakar bland nudlarna.



Tack tack för allt trevligt och god mat. Teater imorgon. Kram S

2009-12-01 @ 23:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback