Jag vill åka utomlands i vinter! Och en film som jag gillar!

Jaha, är det så att en bild gör att ni läser bloggen? Jag tror att det är mycket möjligt! Nedan tagna bild är från Thailand som är mitt favoritresmål för närvarande, och det är Maria som har tagit bilden med min kamera - finemang! När jag menar att jag vill åka så betyder det inte att jag faktiskt kommer att göra det. Nej, under nästa vinter kommer jag nog att fokusera på arbete och försöka hitta fler Frilansuppdrag. För det tilltalar mig! Men drömma kan jag ju alltid. Sedan kanske jag är så pass etablerad och duktig att jag kan arbeta från Thailand! Allt jag behöver är en dator och uppkoppling, svårare än så blir det inte!

Marius ligger här bredvid mig på soffan och gnäller. Och jag säger att jag vet att han vill gå ut, men just nu vill jag surfa på nätet! Sammy var så snäll och lämnade en tallrik med spenatpasta som bara behövde värmas - tack så mycket! Tröttheten sitter i lite grann, men jag ska klara denna långa dag. Att komma ut i ljuset kan nog vara en bra idé!

Jo, i fredags såg jag och Carlos en film med Will Smith: 7 pounds, den var riktigt bra. Lite sjuk men ändå förståelig. Och liksom talade till ens känslor. Jag tror Carlos tyckte om den också!

Nej, nu klarar jag inte av Marres gnäll: time to go out!

Emilia


Yes please, more of this is my kitchen!
Kommentarer
Postat av: Bella

Hej! Har tyvärr inte läst artikeln men många av inläggen jag skriver är kritiska mot modeföretag, klädmärken och jag har massor av funderingar kring ekologiska produkter, rättvisa och fairtrade och jag försöker finna min väg genom denna djungel, kontrollera mina leverantörer och väga mina beslut! Tack för din kommentar!

2009-02-23 @ 13:31:27
URL: http://svenskdesign.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback