1 januari 2009 - början på...ja säg det!

Första januari - känns det att det är ett nytt år? Jo, det vill jag nog påstå. Inte för att jag känner att jag måste hitta motivationen för jag har så mycket på gång i alla fall. Har just beställt en prenumeration på tidningen Måbra, känner att den använder sunt förnuft när det gäller kropp ochs själ - dessutom har det en bra internettjänst som jag vill ta del av...

Igår var vi fyra vänner som firade nyår hemma hos Sven i Kista- jag, Sven, Agnieszka och Carlos. Kvällen fylldes av: Alfapet, ett spel som jag tycker är roligt! Att sitta och fundera på ordkonstellationer ger en verklig hjärngympa! Mina favoritord blev rygg och...ja, vad var det nu? Kommer inte ihåg. Agnieszka vann och jag kom på en hedervärd andraplats!

Klockan tolv, ja på ett ungefär i alla fall, var det dags att korka upp och skåla för det nya året. Vi såg en del fyrverkerier och det var trevligt. Marius hade jag lämnat hos Anna så att han slapp vara själv. Senare när jag kom hem tog vi en tio-minutare ute.

Nu är det nytt år, mina vänner, och det ska bli spännande att se vad det erbjuder. Något säger mig att det kommer bli annorlunda...Några önskningar för detta år har jag, men vill inte avslöja för mycket. Jag vet bara att det känns ganska bra och än så länge håller jag mina löften (det var mer än ett löfte vill jag avslöja...).

Ta hand om er! Vill bara lobba för Sonja Aldéns skiva....Under mitt tak...

Emilia


Lyckliga två i soffan hemma i Solna...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback