Tyresta Nationalpark!

Det är alltid kul att se nya ställen. Efter att ha varit med Svens bil i Solna för att hämta min cykel och lite annat bråte, så ringde jag min bror och vi kom fram till att vi skulle övertala Sven att åka till nåt ställe för att bada och sola. Sven var på! Måste dock nämna den fina lunchen som jag och Sven lagade igår: räkor (jag har blivit en baddare på att skala!!), blomkålsmos (tre potatisar var i också), sallad gjord på avokado, tomat, sallad och dressing och så delade vi på en mörk baguette - mycket gott!

Väl framme i Nationalpaken hade vi lite svårt att bestämma hur vi skulle fortsätta. Men till slut började vi vandra, bland myggor och myror, och det var en ganska bra bit att gå. Men vilken belöning vi fick! Vi kom fram till en insjö och givetvis hoppade vi allihopa: vattnet var perfekt, kallt och skönt!. Det var helt underbart, verkligen!

På kvällen gick jag, brorsan och Ania och åt på Kungshallen. Begreppet mätt har fått en ny betydelse. Eller alternativt kan vi säga att vi blev megamätta. Och trötta efter dagens eskapader!

Idag ska jag träffa Maria och hennes lilla Klara. Kan vara så att Mike ska med också. De har alltså blivit föräldrar och det ska bli kul att träffa det lilla krypet!








Kommentarer
Postat av: Jenna

Det låter som en härlig dag :)



Jobbade du i receptionen, som tränare eller som medlemsrådgivare kanske?



Hoppas du får en bra och solig lördag!

2009-07-18 @ 08:40:49
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Andrej

Hej!

Trevligt med ditt avtryck i min blogg. Lycka till med träningen och hoppas att min blogg kan inspirera. Kommer följa din blogg!

2009-07-18 @ 08:57:25
URL: http://www.rysken.blogspot.com
Postat av: Sven

Haha, så deprimerad jag ser ut, inte blomkål och potatis nu igen. Alltså det var gott, hur kan det inte vara det med räkor och majonäs till.

Tack Emilia!

2009-07-18 @ 12:26:40
URL: http://www.youtube.com/watch?v=Ulv4wt5NuvM
Postat av: Helena

Tack för den fina kommentaren! :) Vad glad jag blev. Ja, egentid är nog viktigare än vad man tror. Ser ut som att du hade en fin dag i nationalparken. Fina bilder! o trevlig kväll /Helena

2009-07-18 @ 19:31:35
URL: http://matresan.blogg.se/
Postat av: THERÉSE

jag kör på en annorlunda frågestund!

Helt knäpp!

in och kolla och lämna ett avtryck! :D

2009-07-18 @ 23:44:48
URL: http://tettelush.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback