Mina tjejer är ju bäst helt enkelt!

Och jag har skrattat så att jag nästan fick ont i magen - vi har haft en underbar eftermiddag och kväll, verkligen. Jag träffade först Emsan en kortis inne i stan där vi diskuterade vad vi skulle ge Ulliz i present - det blev en spikmatta! En sådan som man kan ligga på och ha ont och sedan mår man prima ballerina! Ska tydligen vara bra för sömnen också, så jag har själv varit i tankarna på att inskaffa detta underverk. Vi får se, Ulliz får recensera den först!

På menyn ikväll var det kyckling med currysås och ris. Sallad till det förstås och Ulliz gjorde en jättegod dressing! Till efterrätt....en äppelkaka, nu börjar jag kunna det här! Men Emily tyckte inte att den såg klar ut, men det var den. Och så sås. Mycket sås ska det vara! Vi hann prata om allt och inget, Anna Odell var på agendan (igen) och vi pratade om hur vi har kämpat alla tre. Och att de har förhållanden nu och att jag är den som är singel - förut var det tvärtom! Men jag trivs än så länge...Och sedan var det dags att titta på bilderna från förra årets Sardinienresa - oj oj oj! Det var superroligt och vi skrattade ibland så att vi grät! Vi ska samla alla bilder som vi har och sedan bränna dem!

Jag är tröttare än vanligt - men jag är glad! Gissa varför? Jag ska yoga imorgon! Och det är bra för då har jag en anledning att pallra mig upp imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback