Som man bäddar får man ligga...

...och just nu ligger jag väldigt skönt i sängen i vardagsrummet - dags att gå till kojs snart. Det finns saker som jag har börjat fundera över. Det handlar om vad jag verkligen vill. Läste om det i the Secret igår kväll och hade idag tänkt att skriva ner det. Men jag har helt enkelt inte hunnit. Men det finns ett litet men - jag tror att jag måste dela upp det i olika vilje-kolumner: privat, yrkesmässigt, hälsomässigt. Förstår ni hur jag tänker? Jag tror det. Innebär det att jag i nuläget är missnöjd? Det handlar snarare om att få det på pränt, så att det blir tydligt. För idag, till exempel, är jag jättenöjd med dagen. Yogan går som på räls. Men det är inte lätt, vissa övningar kan jag bli bättre på.

Yogan är verkligen någonting som jag fått upp ögonen för. Poweryogan är ju riktigt jobbig och i vissa avseenden svår. Men jag gillar kundaliniyogan bättre. Hittade en bok på Drottninggatan igår, men jag köpte den inte. Vi får se hur det blir när räkningarna blir betalda nästa vecka, kanske att det blir några kronor över! Just det här att andningen är i fokus, det är ju så bra. Jag har redan sedan länge upptäckt att andningen verkligen är viktig, den kan göra så att spänningar släpper, att hjärnan känns lugnare.

Ni undrar kanske hur det var på Värmdö? Jag kommer att skriva ett inlägg här. Lite kort kan jag säga att det var svårt idag, men sammantaget fick dagen ändå fem vandrarkängor av Sven. Vill ni veta mer...då vet ni var ni ska klicka!

Måste ju berätta om en rolig sak. Om jag bara kunde minnas. Jag frågade Sven idag om han ville ha kex med ost. Han hörde inte riktigt vad jag sa, men resultatet var desto roligare. Kanske att Svenne kan hjälpa mig där? Hörde han techno-ost? Ja, vi får se om detta inlägg ger något resultat - jag skrattade lite i alla fall!

Detoxveckan fortsätter och jag kom på en sak: jag har inte druckit kaffe på tre dagar nu. Det är imponerande eftersom det är en dryck som jag verkligen gillar. Men det funkar alldeles utmärkt utan. Här kommer en reflektion över de senaste två dagarna:

1. Större medvetenhet över vad jag stoppar i mig
2. Avsteg från detoxen: kex med ost och glass. Ett glas vitt vin.
3. Åt en rejäl portion med bönor (cannellini, stekta i smör samt oregano, mums!) riven morot och kokt broccoli - höll mig ganska länge mätt
4. Yogan känns som ett bra komplement till detoxen
5 Har druckit ordentligt - mycket gröna teer och vanligt vatten

Ett litet restaurang-besök blev det på kvällen - mycket gott! Thailändskt vid S.t Eriksplan - rekommenderas!


Kommentarer
Postat av: Ellen

Svar: Tack för titten =) Har en känsla av att de flesta som kikade in igar (och det var manga!) kom fran blogg.se:s hemsida ;-) Ska kika in din sida ocksa =) ha en fin helg!

2009-05-23 @ 11:41:31
URL: http://ellastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback