Må bra - kategorin är invigd!

Spännande med ny kategori. Samtidigt kanske jag överdriver. Det är tänkt att måndagar ska sammanfatta den gångna veckan, med start nästa måndag. Det är alltså en 20-veckorsutmaning som jag testar. Om ni vill vara med - häng på! Starten är alltså idag, den 23 november och nu ska jag förklara vad den går ut på (ja, lite regler helt enkelt!)

1. Att må bra innebär - må bra i kropp och knopp!

2. Inga måsten - bara vara hellre

3. Stress existerar bara i nödfall

 

Mia Flobecker sa det så fint när jag talade med henne per telefon innan helgen - man ska vara sitt eget livs trädgårdsmästare där man tar hand om sig, på så sätt kan man odla glädjen! Så jag finns i min trädgård om ni undrar var jag är någonstans! På fitmama kommer det att finnas en artikel om Mia Flobecker och hennes tankar om glädje - inom kort alltså!

 

Jag tjuvstartar lite med må bra-kategorin och säger så här: idag mår jag bra till kropp och knopp eftersom jag umgåtts med två finfina tjejer - Maria och Klara. Klara har kommit i en liten knasfas där hon gärna vill att man går runt med henne, bära bära bära. Och ganska ofta mat (ja, de behöver mat de små liven) och endast sova vid promenad. Uppe med tuppen kan man också säga att hon är. Typ halv fem på morgonen. Därför tycker jag det fungerar alldeles utmärkt att ha bebis på deltid, dvs några timmar under dagen en gång i veckan! Söt som hon är klarar jag det ganska bra och observera att det är kul att vara Maria också. Ifall ni undrade. Maria förklarar för mig varför vissa hus är bättre än andra. Så jag kan numer kalla mig för hus-conossieur. Eller nåt. Och jag är stor motståndare till hus vars ägare bestämmer sig för att bygga ut huset. Så att typ trädgården försvinner. Nej. Punkt.

 

Yoga har jag ju snackat om tidigare - också något som tangerar ämnet. Fast nu i den bemärkelsen att jag har ont i ryggen. Det är så att jag undrar om inte svininfluensan har satt sig där. Bara för att. Nej, skämt å sido - jag ska ringa sjukgymnasten imorgon. Efter intervjun. Och lämna de där förbaskade papprena. Men annars är det bra!

 

Hörrni - lyssna. Det finns en sajt som verkligen kan vara till nytta för dessa 20 veckor, klicka här så kommer ni dit!

 

 

 

Jag andas i det tomrum som du lämnat efter dig....

Kommentarer
Postat av: Dorot

Heja Emilia, heja!

:):):):):):):)

jag ska vara med så gott jag kan.

Kram

2009-11-23 @ 21:26:17
Postat av: Maria

Man får bygga ut, men då ska man ska göra det bra! Vi får titta på fina exempel nästa gång. kramis :)

2009-11-24 @ 12:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback