Blogger Boot Camp 2011 - fantastisk upplevelse!

I månader har många av oss väntat - i alla fall vi som bestämde oss i januari! Kanske tidigare än så egentligen - för förra året kunde jag inte bestämma mig. Men nu var lördagen med stort L här, och att klockan ringde kvart i sju gjorde ingenting - jag var laddad och samtidigt lite spänd - vad hade jag gett mig in på? Redan vid tunnelbanan på Karlaplan började en ansenlig mängd deltagare att poppa upp - med träningsväskor och hela kitet. Blogger Boot Camp hade incheckning 08:15 och vi fick var sitt skåp med våra namnlappar på.



Första passet gick av stapeln klockan 09.00 med Primal Fitness/Parkour med en kille som heter Patric Westerlund från Planet Fitness - grymt smidig var han, och vi fick testa övningar som gorilla, krokodilen... Det satte ribban lite för Blogger Boot Camp, vi blev nog alla ordentligt varma!






Vi hade lite gemensamma lekar efter det, och fotografering - vi hade alla fått fina röda t-shirts i våra goodie-bags (kommer mer om det i ett senare inlägg!) som vi poserade i!

Klockan 11.00 tränade jag BODYCOMBAT® en favorit som det var länge sen jag tränade. Tjejen som ledde passet kallas för Soffan och hade bra energi och peppade oss! Jag var nöjd och ganska trött efter det!




Lunchen fick vi av Ica-to-go, ett ganska nytt koncept med färdiga, nyttiga rätter - jag tog en räksallad med bland annat nakenhavre och måste säga att den var riktigt, riktigt god!!




Tribal House - ett danspass som var efter lunch, fick mig att inse glädjen i dans! Det var svårt och för min kropp ett helt nytt "språk" att förhålla sig till - men jag hängde på så gott jag kunde!!

Sen var det några extrautmaningar som fick både en och annan att bli inspirerad! Bland annat var det en planka-tävling där vinnaren klarade av 8 minuter - galet bra och roligt att se!!

Jenna, som är den som fick mig att bestämma mig för Blogger Boot Camp, utmanade sig med armhävningar - 28 stycken strikta om jag inte missminner mig!!



Sen kom dagens sista utmaning - men den tänkte jag berätta om i ett senare inlägg, det var nämligen en väldigt speciell upplevelse.... Passet var Nordic Military Training med Mia! Hennes upplevelse av passet kan ni kika på genom att klicka på länken!

Kvällen avslutades på en libanesisk restaurang, Tabbouli, som hade finfin mat i min smak. Till slut satt vi bara där och insåg att tröttheten var total - så det var bara att åka hem och lägga sig!

Söndag, idag, påbörjades klockan 08.30 och det första passet var BODY ATTACK, benen var möra och höger vad ville inte det jag ville, så det fick bli en kort stund på det passet. Hann fixa sulor via Foot balance, och sen var jag med på det sista passet - Body Balance. På avslutningen höll jag på att somna, men passet var bra - kanske hade det varit ännu bättre om kroppen inte var så slut! Dagen avslutades med en kostföreläsning och prisutdelning!



Tack BBC-arrangörerna - riktigt roligt var det!!








Kommentarer
Postat av: malin

Det ser ut som om att alla ni som har varit på BBC i helgen har haft en riktigt bra helg. Nästa år vill jag också åka! :)

2011-04-17 @ 22:27:58
URL: http://malingerdle.blogspot.com
Postat av: Emma

Hej hopp!

Det var kul att träffa dig i helgen och nu har jag hittat till din blogg också! Hoppas du återhämtat dig fint efter helgen! :)

Kram!

2011-04-18 @ 15:54:48
URL: http://faw.blogg.se/
Postat av: suzan

jättefina bilder!!! kul o träffa dig! kram!

2011-04-19 @ 17:38:06
URL: http://www.ettdussinpannor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback