Mandariner påminner om julens lukter...

Blev ju lite inspirerad av olika bloggar igår, dels designen men dels innehållet. En del är verkligen duktiga på det de gör. Det finns intelligenta människor som verkligen vet vad de skriver om! Själv skriver jag ibland i eufori ibland känns tangenterna tunga att trycka på...Det viktiga kan ibland vara så lätt att skriva om medan andra ämnen känns tunga och meningslösa. Sitter för närvarande och tittar på tv 400, det är en film med en väldigt ung Angelina Jolie. Hon ser ut som en lite pojkflicka, filmen heter Foxfire (har aldrig sett den förut).


Tjejerna (det vill säga systrarna) har varit här med morfar och vi har ätit pannkakor och croissanter - mums. Nu är jag ensam och har inga direkta planer för kvällen, det blir en del surfande. Och så handlar det om innehållet på min blogg. Temat har ju oftast varit vad jag gör på dagarna, så inga konstigheter där. Och politik är jag inte så intresserad av (var dock engagerad när jag röstade 2006). Det kommer recept med jämna mellanrum och lite bilder. Så får det nog vara ett tag till, tills jag kommer på något speciellt tema som jag skulle vilja skriva om...


Det som händer uppe i mitt huvud just nu är tanken på vad jag skulle vilja arbeta med. Jag vet att sammanhanget i sig för mig är viktigt. Arbetsuppgifterna får gärna innehålla skrivande och kreativa lösningar. Men det är inte lätt att veta exakt vad för jobb det skulle vara. Jag ringde upp Vårdguiden (eller den person som var ansvarig för rekryteringen till siten) men jag fick inte riktigt fram det jag ville säga...Det kändes så snopet med tanke på att jag verkligen kände att det kunde varit något för mig. Men som han sa så hade de redan börjat kalla på intervju. För er som er i samma sits har jag några jobbsiter att rekommendera:


http://www.workey.se/

http://www.karriarguiden.se/

http://www.monster.se/ (en av mina favoriter)

http://www.ams.se/ (har blivit bättre)

http://www.stepstone.se/

  

Ha det så bra!

Emilia


Ute på Lappkärrsberget, för två tre år sedan...

Kommentarer
Postat av: Sofia

vilken fin bild :)

2008-11-15 @ 19:07:52
URL: http://gaspedal.blogg.se/
Postat av: Svennis

Mandariner måste vi köpa till den 24 december :)

Kul som vanligt att läsa din blogg. Själv så har jag funderat lite på avståndet mellan vagn och plattform. Jag har faktiskt stannat upp när jag ska gå av och tittar ner på det mörka avståndet. Det känns rätt så hemskt att det finns där. Verkar inte alls roligt. Usch ja, varför vill SL att vi ska tänka på det? Tänk på kokosbollar när du stiger av. Det skulle vara roligare...

Ha det gottit, vi hörs

kram Svennis

2008-11-15 @ 20:56:25
Postat av: Sofia

tack så mkt (:

jag tror det var via senaste inläggen-listan jag kom in på din blogg :)

2008-11-15 @ 21:10:27
URL: http://gaspedal.blogg.se/
Postat av: Emilia

Hej Sven!

Ja, det där avståndet känns skumt att tänka på, verkligen! Men kanelbullar eller kokosbollar, varför inte. Undra vad folk skulle tänka om man sa så istället?



Kram

Emilia

2008-11-15 @ 21:48:28
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback