Begravning, fika med bror och nu TV-spel!

Hej ute i höstmörkret!
Är nu hemma hos en av mina bästa vänner Kostas och spelar TV-spel. Eller ja, Kostas spelar och jag tittar på! Men jag brukar spela ibland jag med, men nu är det tydligen ett spel som jag inte skulle förstå....(killar alltså...). Idag har det varit lite snålt med inlägg från mig, men det beror på att jag har haft fullt upp samt att jag inte haft tillgång till en dator. Men nu sitter jag här och lånar Kostas´ så det gick ju bra till slut.

Vi var ju på begravning idag: Sven, jag och Kostas. Det var en väldigt vacker ceremoni med en sympatisk präst. kostas hann köpa två jättevackra rosor, vita, som vi sedan la på kistan. Efteråt var det fika och lite prat med vänner och anhöriga. Men sedan kom den, den fruktansvärda huvudvärken, det var en riktig skräckis. Men när jag senare träffade min bror så fick jag en mirakeltablett och nu mår jag som en prinsessa!

Vi var och åt buffé, jag och min bror. Stället ligger på Nybrogatan och heter Rice. För 145 kronor fick vi äta oss rejält mätta. Vi tog var sin thailändsk öl också, singha, jättegott. Men sedan insåg jag att jag inte riktigt hade lust att åka hem så jag slog en pling till Kostas och nu är jag här!

Imorgon är det tänkt att jag ska gå och träna. Jag känner mig redo och mogen så att säga. Jag vet ju av erfarenhet att det är roligt när jag väl är där, men vägen dit kan vara lite snårig med ursäkter och annat! Sedan har jag planerat att sortera tvätten och faktiskt börja packa. Det är skönt att det är fredag, kanske blir det någon film på kvällen.

Jag önskar er en skön kväll och så synes vi imorgon!

Emilia
Kommentarer
Postat av: agnieszka

Jaha, så du får käk hos mig och underhållning hos Kostas - och allting inom radien av 1 km :-)



Hoppas du kommer förbi igen nån gång.



Imorgon måste jag verkligen plugga Emilia, så jag tror inte att det blir nån fredagspromenad.



Jag ligger verkligen efter med marknadsföringen och några CV oxå.



Ha det gott!



Kram!

2008-10-23 @ 22:10:41
Postat av: Emilia

Hej Agnieszka, ja du ser vad bra jag har det! Ja, lycka till idag, vi ska ju ses och kolla vad vi kan göra med erat marknadsföringsproblem. Jag tror

t o m att jag har en bok som kan komma väl till pass!



Vi syns senare!

Emilia

2008-10-24 @ 15:34:42
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback