Härliga tryfflar och nya jobbmöjligheter?

Min sambos mamma har gjort fantastiskt goda chokladtryfflar med Baileys och chili. Det handlar inte bara om choklad, nej det är njutning och en ständig kamp mot kylskåpet där de ligger. Jag går medvetet alltid förbi köket och ooops, råkade öppna kylskåpsdörren och inser att jag absolut behöver en belöning för mitt fina VG i projektledning som jag har fått. Men hur många gånger kan jag belöna mig själv för det? Kanske kan man ta en chokladtryffel till teet, men för mig har det blivit helt oemotståndligt att inte förtära dessa läckerheter.


Men jag har också annat att berätta om! Sedan tre veckor tillbaka tar jag och min vän Carlos veckopromenader, de är ganska långa, mellan 8-10 kilometer långa. Agnieszka har också följt med oss de senaste två gångerna. Idag var jag väldigt svårstartad och det gick trögt. Dessutom hade det regnat så skorna blev blöta. Men efter ett tag gick det lättare och lättare och jag kunde riktigt känna de positiva effekterna av den friska luften. Vi hittade äppel- och päronträd och vi tog oss för av dessa, vi pallade dem helt enkelt! Äpplena var tydligen ingen höjdare enligt Carlos och Agnieszka, men päronen var en helt annan historia - jättegoda!


Dagens promenadvandring var på Gärdet och Djurgården. Jag hade med mig en liten matsäck, och det var verkligen bra. Två äpplen och en macka med färskost. Allt som allt gick vi i två och en halvtimme och efter det var jag så slut. När jag kom hem åt jag fyra (!) hemmagjorda vårrullar med svamp- och kålfyllning (ännu något som min sambos mamma har gjort i köket).


Jag kan även berätta att jag idag var på en arbetsintervju. Företaget heter Academedia och håller på med utbildning. De behöver en ekonomilärare på halvtid och det känns som ett arbete som jag verkligen skulle kunna göra bra ifrån mig på och brinna för. Intervjun kändes bra, kanske att jag var lite intensiv, men sådan är jag!


Jag får önska er alla en trevlig helg!


Emilia




Också äppelträd, men på morfars land!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback