Kalas och motivation - med andra ord: kalasbra!

Oj, det är verkligen som en klok människa sa till mig: ingen tv eller dator efter klockan 22.00. Varför? För att jag nu känner att jag suttit alldeles för länge, har blivit pigg och kanske kommer att ha svårt att somna. Har jobbat med projektet i säkert två timmar, mailat runt lite, surfat. Och av ren nyfikenhet gått in på en "kändis"-bloggare.

Hon kallar sig Blondinbella och skriver en form av dagbok. Ja, bloggar helt enkelt. Innehållet tilltalar mig inte, men tycker ändå att det är modigt. Många kommenterar hennes inlägg med sarkasm. Men det som fick mig att höja ögonbrynen var det faktum att hon fick nästan 200 kommentarer på ett inlägg som handlade om glasögon, ni vet de här stora som varit inne (eller kanske fortfarande är, vad vet jag), där Blondinbella menade att vem som helst har dessa idag och att de inte alls är så poppis. Och på en sådan liten sak börjar en hel här att irritera sig. Om jag hade en välbesökt blogg skulle jag nog lägga mer krut på att faktiskt argumentera för det man skriver om. Men det är ju inget krav på hennes blogg att den ska vara argumenterande. Hon lyckades i alla fall med en sak: att få några omskrivna rader om sin blogg på min!


Idag var det fest hemma hos en av mina bästa vänner, Emily. Det var ute i Norsan, d v s Norsborg och maten var.....delicious. Dagens tips som jag absolut tycker ni ska ta till: Emily gjorde små pajer i minialuminiumformar, så de blev som små kakor. Gott? Ja. Praktiskt? Absolut, genom att ha minipajer kan du lättare räkna fram på ett ungefär hur många pajer som ska göras. Det blir inte lika grisigt heller. Märker att jag på den senaste tiden skriver mycket om mat, tryfflar....och jobb. Och jobbat, det har jag också gjort, som jag skrev tidigare, med projektet. Idag har jag försökt lägga några mail gällande lokal. Vi behöver nämligen börja repetera föreställningen nu. Så det känns bra att vi har kommit igång igen! Hemsidan är idag, den 31 augusti 2008, klar och ska bara läggas upp på rätt adress! Ett steg i rätt riktning. Apropå steg, titta in den här fina trappan, bilden tog jag i somras ute på Djurgården!





Trappa på Djurgården
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback