2008 firas ut och in kommer 2009!

Hej alla! Det har gått ett år sedan 2008 var nytt och fräscht. Och även fast tiden i sig inte ändrar sig utan fortsätter att ticka framåt, sekund för sekund, minut för minut, så är det alltid speciellt med ett nytt år. Men att titta tillbaka på det gamla gör att vi alla får ett perspektiv på tillvaron. Vad har hänt i mitt liv detta år?


I januari åkte jag tillsammans med gott sällskap till Thailand, Koh Lanta, där vi spenderade två härliga veckor med sol och god mat. Lite äventyr med snorkling var också ett inslag i vår resa. Under april var jag och mina favorittjejer på Sardinien där vi upplevde härliga vyer från höga höjder då vi hyrde bil, vi tittade på gamla kyrkor (som tyvärr väldigt ofta var stängda), vi åt mat som dessvärre inte höll måttet, vi skrattade åt var vi hade hamnat (hostel i all ära men men...) och vi träffade på banktjänstemän som inte hade någon aning om god service! Vi ordinerar engelskakunskaper till dem! Under sommaren tog jag det ganska lugnt - Marius hängde med mig i soffan och ut på promenader! Under juli månad startade jag bloggen - och det var ett bra beslut, när jag tittar tillbaka i facit. Och strax innan det var det konfirmationen som var i fokus, där vi var tolv vuxna som konfirmerades i S:a Eugenia församling - det var stort!


I augusti månad var jag tio dagar i Warszawa, jag var mycket med morfar och så köpte jag nya glasögon - det behövdes! Under hösten var det bloggande i fokus och jag sökte även en del arbeten, men tyvärr utan framgång...Under november och december bodde jag hos Ulliz och det var mysigt och jag tyckte det var roligt att ha så schysst sällskap! Sedan fick jag ju min lägenhet, och det var verkligen i rättan tid!


Vad kommer 2009 innehålla? Mina förhoppningar ligger på följande: arbete, gå upp tidigare, hälsa, och träning samt inredning av lägenheten!


Nyårslöften? Jag har ett, men det behåller jag för mig själv!


GOTT NYTT ÅR!

Kram

Emilia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback