Nu har det gått till den gräns...

...att jag satt och sjöng Pippi Långstrump-låtar för Marius medan jag satt och gjorde piroger. Det verkade som att fyllningen aldrig ville ta slut och det var mjöl precis överallt - det var verkligen ett tufft evighetsgöra som till en början kändes roligt men sedan lyckades jag bli övertalad av Marius att gå ut på hans fjärde promenad ute i vintermörkret. Jag kikade upp mot himlen för att göra efterforskningar vad det gällde snön, men jag säger som så här - ta tåget norrut om du är en av dem som känner att snön är det viktigaste. För jag kom först att tänka på snön för några timmar sedan, eller snarare på tanken om att den är frånvarande.

Tja, vilken dag! Jag och Sven sprang febrilt omkring på Ica Kvantum i Solna Centrum och letade förgäves efter en lutfisk i mindre förpackning - vi funderade på att ropa till oss köttbullarna till Informationen där pappa Sven och mamma Emilia väntade, men det behövdes inte, de låg så lydigt på hyllan där de skulle! Jag hade med mig en dramaten-väska så det var inga konstigheter där, vi handlade så pass mycket mat att den blev välbehövlig! Vi tog sedan buss 509 hem till mig och började laga lunch. Jag säger tre ord: spenat, vitlök och bacon. Och ni säger: spenatpasta! Javisst, och hungriga var vi. Senare på eftermiddagen utmanade jag Svenne på två saker: dels Guitar Hero där han antog utmaningen med största allvar och full med kaffe! Och dels så fick han utmaningen att hitta hem till mig när vi var ute på promenad - och där var han förbluffande felfri! För det är lätt att gå vilse här i Hagalund, det kan jag lova!

Det sista vi gjorde innan Svenne begav sig hem till Frasse (katten hans) var att göra en hemmagjord rödbetssallad. Jo, för ni ser, det är så mycket skit i de där färdiggjorda salladerna som man kan köpa i affären, att jag blev mörkrädd och bestämde mig för att vi skulle göra en själv (med tänd lampa!). Och som Svenne sa, senare på msn, så får vi se imorgon om vi har lyckats!

Om jag sover dåligt inatt så blir jag förvånad, jag har haft en så aktiv dag att jag vet inte vad. Och fingrarna bokstavligen flyger över tangenterna, och när en mening är klar i huvudet så fortsätter nästa, så mycket saker har jag gjort idag. Men så minns jag ju vad jag skrev tidigare i bloggen: ta det lugnt i jul....Jaja, lätt att ge råd, svårare att följa dem själv!

Nu är det dags att stänga av komputadoren (ni som inte förstår vad jag menar får fråga!). Imorgon klockan ett befinner jag mig i Kista!

Julkramar och knäck i tänderna!
Emilia
Kommentarer
Postat av: axelsson

bra skrivit till blondinbella

2008-12-25 @ 15:37:58
URL: http://emmaxelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback