Miss Pimpleshine!

Hehe, kom på detta namn till mig själv efter en kavalkad av finnar som kom på högra sidan av ansiktet för några dagar sedan, men de håller på att försvinna nu! Jag ska inte gå in på några skönhetstips utan konstaterar bara att det är skönt att kunna ha roligt åt sina blemmor! Idag väckte Ulliz mig igen, det är andra dagen som jag går upp tidigare än vanligt – det är svårt men Ulliz gör ett kanonjobb! Har druckit mitt morgonkaffe och ätit fil med flingor. Ska iväg på möte senare idag, men än så länge tänker jag bara ta det lugnt. Läste en del i boken Ur balans och den är intressant med tanke på alla stressade människor. Jag ska fortsätta att läsa efter detta blogginlägg.

Funderade lite över bloggens existens – är det någon som vet vem som är världens första bloggare/blogg? Vem kom på fenomenet? Det skulle vara kul att veta. Såg på blogg.se att den äldsta bloggerskan är 93 bast – kan ni tänka er? Häftigt!

Ikväll efter mötet ska jag och Carlos gå på aktieföreläsning med Avanza, tror att det var i Gamla stan. Det är alltid lite trevligt med gratis information, även om de säkert försöker ragga kunder. Vi har varit på en sådan liknande föreläsning för ett par veckor sedan och det var faktiskt givande – då handlade det om kortsiktigt och långsiktigt sparande.

Blev idag lite ledsen eftersom jag tidigare fått ett mail från ett jobb där de skrev att jag har gått vidare i nästa omgång. Men nu när jag hörde av mig till dem, så skrev de bara att de har börjat kalla kandidater till intervju, men att jag inte var en av dem…det tycker jag är lite skumt! Men det är bara att fortsätta! Med tanke på att jag har andra saker att prioritera, så kanske det var lika bra…Ni ser att jag är en optimist, eller försöker vara i alla fall!

Take care!
Emilia
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback