We wish you a...

...lovely weekend!

Ja, som många andra bloggare har tagit upp så är julen snart här! Vad har ni för planer? Jag och Sven ska som sagt fira denna högtid tillsammans, men givetvis ska jag hinna med att träffa familjen också! Kyrkan kommer att ha många trevliga mässor som jag ska gå på, det är ju en stor högtid! Det är mysigt under den tiden, men jag kommer medvetet välja att inte stressa en massa. Men så är det maten. Vad ska vi ha på julbordet i år? Jag har redan bestämt mig för bland annat barszcz (rödbetssoppa) med piroger (surkål och svamp i, jag och mamma ska tillsammans laga detta, så att det är klart till julen!

Julklappar är ju ingenting jag kan avslöja på bloggen eftersom mottagarna läser den. Men jag har några idéer på vad som ska inköpas. Vet inte själv vad jag önskar mig, tycker det viktigaste är att ha det mysigt tillsammans!

Idag är jag hundvakt åt Elvis medan Ulliz och Ida är och hälsar på Ulliz´ syster och hennes barn. Jag ska ta med mig honom till mamma, där vi ska äta sen lunch med morfar och mina systrar! Jag hade ju först planerat att vi skulle vara här på Odenplan, men planerna ändrades i förmiddags. Hoppas Elvis kommer att sköta sig, men jag tror inte att det kommer att bli några problem!

Har ni något bra julrecept så är det bara att skriva i kommentarsfältet nedan! Förslag är mer än välkomna!

Så, nu ska jag snart göra mig i ordning och ta mig iväg!

Kram
Emilia, den juliga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback