En kväll med Elviz...

Det verkar som om mitt liv fylls med mysiga hundar- och jag stormtrivs! Nu är jag hemma hos Ulliz igen och umgås med Elviz medan matte är och sjunger med kören. Tittar på TV4 fakta, inget särskilt, men helt okej. Gäspar med jämna mellanrum och känner att jag skulle kunna byta om till pyjajmas och somna framför TV:n. Men sen så har Ulliz lite småknasiga grannar som springer - och det låter mer än i Hagalund - tyvärr. Men snart ska väl de barnen också sova. Jag vill absolut inte verka vara någon surpuppa som klagar på allt - det är bara det att jag är väldigt känslig för ljud, särskilt när jag är lite nere, då hör jag allt...

Nu däremot har jag något att klaga på. Företaget heter Megaphone och Ulliz behövde komma i kontakt med dem eftersom hon ville säga upp sitt abonnemang då det har gått ett år. Nummer ett: hon fick vänta en kvart i telefon innan hon kom fram (kan jämföras med SEB:s kundtjänst där väntetiden är omkring 3-5 minuter). När hon sedan sakligt beskrev sitt ärende, så sa de först att de inte kunde hitta henne i registret. Sedan bad de henne vänta. Men vi misstänker att de la på helt enkelt. Så, Ulliz fick börja om från början - denna gång tog det nästan 20 minuter. Hon presenterade sig själv och sitt ärende än en gång och påpekade dessutom vad som skedde under det förra samtalet. Killen bad inte ens om ursäkt, han ignorerade det totalt! Så, jag har inget positivt att säga om Megaphone och jag hoppas att de någon gång lär sig vad service är och ser till att man inte ska behöva vänta mer än 10 minuter. Så, då var det överstökat och förklarat från min sida!

Är lite stressad över imorgon, har dels läkarbesök och ett möte på förmiddagen, sen ska jag hem till Marre och gå ut med honom. Klockan halv två ska jag träffa Ulliz och gå ut med Elvis, Stella och ytterligare en hund (!). Sedan ville mamma att jag skulle träffa henne med datorn. Jag sms:ar och avbokar mamsen, träffar henne på lördag istället. Vi får se vad hon säger!

Jag har ett litet tips, det handlar om en tesort, pepparmyntste, utmärkt om man mår illa och har ont i huvudet - testade idag (igen) och det fungerade alldeles utmärkt! Jag tror jag ska ta en kopp till. Förhoppningsvis kanske det är något trevligt på TV. Jag känner för att slappa. Och mamma har redan skickat tre sms gällade samma sak - jag vet att jag ska vara tacksam att hon ställt upp, men nu är det för mycket! Dags att stänga av mobilen kanske? Ja!

Hoppas att ni har det bra därute!

Emilia


En tredje sötnos i gänget är Stella - världens sötaste schäfer!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback