Födelsedagskalas i Vällingby!

Hej!
Har nu kommit hem, fick skjuts av pappa från Vällingby, där vi firade syster Ysters 18-årsdag. Det var trevligt med älgkött, potatis, sallad och brunsås, sedan bytte vi till den suveränt goda rosa prinsesstårtan, smarrig som bara den! I present fick hon en ansiktsrengöring och en "sponge", en typ av duk som man tvättar av ansiktet med. Den ska tydligen vara jättebra enligt min väninna Agnieszka. Av pappa fick hon en digitalkamera, så nu kan hon börja ta bilder igen, hon som tycker om det så mycket! Nu när jag har kommit hem har jag skickar ett vänligt, men bestämt mail till Svenska Bostäder om att hon behöver beslag till sina köksluckor och att telefoniuttaget inte fungerar - vi får se hur det går!

Och snart, om en timme, börjar....Mord i sinnet! Jag är så glad, för det är som ni alla vet min favoritprogram! Undrar vad det blir för läskigheter idag, tur att jag tittar tillsammans med Marius...

Imorgon mina vänner, är det dags att göra ett experiment för mig - ja, jag ska testa att komma upp på morgonen. Det innebär att jag bör ha något inplanerat klockan 08.00. Vad sägs om frukost? Jag äter ju min havregrynsgröt med den alldeles fenomenala rödbetssylten, testade i morse, och det var verkligen gott! Klockan 09.00 ska jag sätta mig och blogga, ni får väl kolla in och se om jag håller mitt ord? Förutom bloggandet ska jag ta tag i jobbsökandet. Men nu har jag alltså två saker som ska göras - på morgonen. Håll tummarna för mig!

Annars är veckan som kommer ganska lugn, hade tänkt att få in lite träning. Jag ska ju inte hymla om kilona som jag har gått upp. Och även fast jag vid en första tanke tycker att en "viktblogg" är, ja vad ska jag skriva..., inte min stil helt enkelt, så väljer jag dock att använda detta som ett forum för min kamp om att gå ner tio kilo. Ni får heja på mig, ni vet att när jag väl bestämmer mig så brukar det gå. Första dagen till en mindre vikt är alltså den 6 oktober 2008. Wish me luck!

Nu väntar ett varmt bad, och det ska jag njuta av. Frös lite tidigare idag, men det ska det bli ändring på!

Jag önskar er en alldeles supermysig söndagskväll!

Emilia, den snart lättare Stockholmstjejen!
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Här är supermysigt. Ruggigt ute men myspys inne. Håller alla tummar och tår att Emilia är uppe och äter havregrynsfrukost med rödbetssylt kl 8 och bloggar kl 9.

GodnattKramelia

Nisse

2008-10-05 @ 22:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback