God morgon, god morgon!

Tvätten tvingade mig upp idag klockan sju, men efter att ha lagt den i maskiner och satt på var det raka vägen till sängen igen. Nu torkar tvätten och jag ska snart dit igen. Måste dessutom ut med lillkillen innan jag drar vidare på möte i Solna Centrum. Jag hoppas att ni alla har vilat denna helg och att vädret utanför inte påverkar för mycket (för hos mig är det ingen vacker syn...). Det är ny vecka, nya händelser. Var inne på bostadsförmedlingen för några minuter sedan, men hittade ingenting förutom svindyra lägenheter i Liljeholmen (en 1:a för drygt 6000 kr - nja...)

Idag händer inte så mycket, har kurs på kvällen i S.a Eugenia, den börjar klockan 19.00. Denna vecka ska jag hämta upp kartonger och börja packa. Har redan hunnit sälja byrån och sängen, det känns bra! Men det är en del framför mig och jag känner mig sådär lagom motiverad!

Den effektiva sömntiden bör vara 6,5/7,5=86% (jag tror det kan vara lite missvisande, vet inte riktigt när jag somnade och när jag vaknade....). Lite stolt får jag vara angående min tidiga uppgång, veckan börjar bra!

Jag kommer in och bloggar lite i eftermiddag, hoppas att vi syns då!

Cyberkramar
Emilia
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback