Motivation sökes!

Ja, jag vet, jag tjatar om det här med motivation, men det är faktiskt så att utan den kommer man inte långt. Jag tänker inte berätta vilken tid jag gick upp ur sängen idag, för det känns lite pinsamt minst sagt! Men nu är jag på gång, om 45 minuter ska jag träffa Agnieszka i Solna Centrum och hjälpa henne med en uppgift i marknadsföring. Det ska bli roligt att se om jag över huvud taget kan vara till någon hjälp. Jag har hittat en bok i hyllan som kanske kan vara till hjälp: Strategisk Marknadskommunikation av Olof Holm. Mycket är ju väldigt teoretiskt, men på något vis ger det oss verktygen att kunna handla på marknaden, agera på rätt sätt. Det ska bli spännande.


Igår kväll var jag som sagt hos Kostas och fastnade i TV-spelandet - till slut spelade vi ett spel som jag också kunde spela. Kommer aldrig ihåg vad det heter, men roligt är det i alla fall! Så hemkomsten blev först efter elva. Men eftersom jag absolut inte hade några planer idag, fredag, så kunde jag ta det lugnt och lägga mig senare. Samtidigt är det aja baja med tanke på min sömn, där jag sa mig själv att lägga mig vid elva och upp klockan åtta. Men jag försöker igen, jag lovar!


Nu ska jag packa väskan med grejer - främst böcker och papper. Ska gå en kvällspromenad lite senare - förhoppningsvis så blåser jag inte bort. Ta hand om er!


Kram

Emilia


Ännu en bild på en plats som betyder mycket för mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback