Om 45 minuter...

...är det dags. Nej, inga konstigheter, inga nyheter, men ändock: So you think you can dance. Tillhör jag målgruppen? Nej, det skulle jag inte säga, även om tiden för programmet är alldeles för sent för kidsen ute i landet. Där tycker jag kanal 5 kunde ha tänkt till lite. Programmet slutar strax innan tolv, det gillas icke! Men vad gör jag inte för Twitch? Han får mer än gärna komma hem till mig och dansa. Och le. För då kommer jag också att le. Och det kan behövas...Sammy den lille elakingen har redan avslöjat vem som vinner. Men ni ser, det gjorde han förra året också, det finurliga då var att han ljög. Så nu är jag lite förvirrad och tänker helt enkelt strunta i vad han har sagt.

Som jag skrev tidigare idag så är jag trött, sömnen har varit medioker, trots "naturlig" trötthet. Jag tar detta som ett varningstecken, det är helt klart. Men vad ska jag göra då....En läkare sa till mig en gång, klok kvinna by the way, att "ingen tv efter klockan tio". Kanal 5 har inte lyssnat på den läkaren.

En nära väns mor dog i natt. Egentligen inget konstigt med det, men alla har vi säkert stött på döden. Och den har en kraft som få, den påverkar och lämnar en berörd. Må hon vila i frid. Jag hoppas också att min vän mår bra under omständigheterna. Min farmor dog förra året och det känns, det gör det. Hon var verkligen världens bästa farmor och hon fick oss barnbarn att känna oss som världens bästa barnbarn. Jag kan sakna henne, och farfar också.

Nedan har jag publicerat mitt senaste alster, jag tycker om den väldigt mycket, särskilt vasen. Hade först tänkt att bara använda färgerna svart, blått och grönt i hela bilden, men sen blev jag ju så sugen på den röda...Sitter och funderar över nästa bild, var ju på bildterapin idag och då blir jag alltid inspirerad att fortsätta hemma. Men jag är lite trött efter denna långa dag.

Nej, nu är det dags att förbereda sig för finalen på TV. Saknar mina vänner och min förmåga att sova.

Nattinatt
Emilia


Blomma i syrlig vas, klar i september 2008. Av: Emilia Arvidsson
Kommentarer
Postat av: Ellinor

Jag missade det igår! Hur gick det??

2008-10-02 @ 12:56:08
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Ellinor

http://sharpen.blogg.se/2008/october/vem-ar-jag.html#comment

Hoppas det svarar på dina funderingar! :)



Jag visste att Joshua skulle vinna, helt rätt enligt mig! Men alla som var i final var riktigt bra! Vem kom tvåa?

2008-10-02 @ 17:48:39
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Svennis

Tack, va fint skrivit och fin vas.

kram

2008-10-17 @ 22:04:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback