Trött - vad hände med sömnen?

Hej alla glada och vänliga!
För någon dag sedan, jag tror det var igår, så tittade jag på programmet Toppform med Blossom Tainton. Hon ser alltid så där härligt pigg ut och verkar veta allt om träning och kost. Hur som helst så frågade hon sina deltagare hur pass viktigt 8 timmars sömn är för dem och det visade sig att många tyckte inte alls att det var så viktigt. Jag personligen, som har haft lite problem med sömnen, tycker att sömn är A och O. Men dessvärre har inte min kropp fattat det, för de två senaste nätterna har jag inte kunnat sova särskilt bra alls. Känner nu när jag sitter framför datorn att jag skulle behöva lägga mig och bara slappna av, kanske sova en timme eller två. Men jag sparar mig till ikväll så att jag verkligen sover ordentligt i natt. Är det någon av er som har något bra sovtips? För det är inte så att jag ligger och oroar mig, det känns mer som att jag är spänd i kroppen och knoppen.

Idag, mina vänner, hade vi äntligen intervju med Lisbeth Brattberg, jag vill inte avslöja för mycket, jag hoppas kunna länka artikeln till bloggen när den publiceras! Men det var två väldigt givande timmar på café Julia, det måste jag säga. Något trött men ändå entusiastisk var jag! Ulliz lika så! Jag är så stolt över oss båda och känner mer och mer att nu, nu satsar vi helt och fullt. Och det gjorde vi också, för efteråt åkte vi till S:a Eugenia för att repa. Det gick också bra. Och så var det här med ljus och ljud, jag tror jag ska skriva ihop en förfrågan och skicka ut och se om vi kan låna/få detta gratis, i alla fall tills vi börjar hitta finansiering till projektet - för det ligger också på agendan nu...

Den köpfria månaden löper på, har "syndat" litegrann, köpte en varm korv samt wrap på Gyllene Måsen (Mc Donalds) idag, men annars följer jag mitt löfte utan avvikelser! Däremot smakade jag något så ofantligt äckligt idag: Light cola med grönt te. Det smakade som vatten med lite socker. Nej, Coca-cola, där har ni gjort en rejäl miss!!!

Ser fram emot lördag, då ska min käre Carlos baka äppelpaj hemma hos Sven. Och jag ska dit förstås och inspektera med hjälp av smaklökarna. Den här helgen måste jag ta det lite lugnt, känner att jag är i behov av vila...i kvadrat.

Vi synes och höres!
Emilia

PS. Ja, jag lägger till en liten kram också. Frivilligt att ta emot!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback