September, september, forget or remember?

Krypa in i ett kallt täcke och låta någon speciell läsa bröderna Lejonhjärta för mig, det är vad jag skulle vilja just nu. Men så blir det inte! Lyssnar på samma skiva sedan några dagar tillbaka, och den är suverän. Fick den av en kille när jag låg på sjukhus för länge sedan, och hittade den i CD-hyllan och tänkte: "varför inte?". Marius ligger vid fotändan och tar det lugnt, han verkar lite tröttare än vanligt. Tänk att han kan vara så snäll hemma, men när han kommer ut....skillnad till tusen!


Är det bara jag som blir tröttare såhär i september månad? I vanliga fall brukar mina gäspningar öka i antal i oktober, men det verkar komma tidigare i år! Det är inte så att det stör mig, utan det är snarare en reflektion. Samtidigt finns det en rastlöshet i kroppen som pockar på uppmärksamheten "kom igen, hitta på något!". Och då kommer jag ihåg det där STOPP:et som jag skrev igår på bloggen, och det får jag hålla fast vid.

Det går inte att göra allt, för resultatet kan komma bli...inget! Nu har jag i alla fall ett projekt som jag ska genomföra, och det är att måla av Marius, har än så länge skissat lite i blyerts och sedan blir det akvareller! Imorgon har jag bildterapi och jag vet att jag på morgonen kommer känna mig jättetrött, men det brukar gå över. Sist märkte jag det inte, men min bildterapeut hade med sig snäckor i en liten plastpåse. Det vore kul om hon hade med sig dem igen!


Pratade med en väninna idag, hon ringde mig, det var säkert två år sedan som vi hördes. Förmodligen ska vi luncha inom snar framtid och det var intressant att höra hur hon hade det och vad hon gör nuförtiden. Det är en gammal gymnasiekompis.


Lägger nu upp en bild på framsidan av boken: SOS från mänskligheten! Har för närvarande en annan bok på nattduksbordet: Åsa Nilsonnes´ bok "Vem är det som bestämmer i ditt liv? Om medveten närvaro". Jag har läst den för ca två år sedan, men den kan läsas om faktiskt!


Kramar till er i höstnatten!

Emilia



Bokomslag
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback