Singstar is back, and I´m on the track!

Åh, det här var verkligen en härlig kväll med en hel massa goa tjejer hemma hos Ulliz, fantastiskt god mat, god kladdkaka som Ida gjorde, och så förstås en massa sang. Vi kom igång ganska sent med själva sjungandet, men när vi väl kom igång...Jag var förstås beredd med att ta till min allra vackraste röst och utmanade Emily två gånger, den sista låten blev en gammal hederlig Take That låt. Ulliz favoritlåt med Sarah Dawn Finer fick vi också höra, Ulliz duellerade med Karin, och jag tycker att båda gjorde en väldigt fin insats!!! Jag publicerar några bilder här, så får ni se vad ett gäng tjejer kan åstadkomma! Linda var i sitt esse ikväll och hummade igenom en hel Pussy Cat Dolls låt. Några fegade ur, men de får sin chans nästa gång! En Joker kom med i gänget också, det var Jenka som sjöng en Whitney Houston låt tillsammans med värdinnan, och då fanns det en kör med också!


Innan jag kom iväg till Ulliz gjorde jag som jag lovade, dvs gick och simmade en timme på Planet Fitness. Det var ett väldigt bra beslut för det var verkligen jätteskönt att simma i den varma poolen. Det gick förvånansvärt bra att simma där, den är tillräckligt stor för det! Och efteråt blev det lite bubbel i jacuzzin. Jag har ju mina funderingar på att gå på step imorgon. Det jag tänker göra är att packa träningsväskan nu direkt efter att jag har avslutat bloggen. Hoppas att ni alla har haft en skön lördagkväll. Saknar mina killar Carlos, Kostas och Svennis, om ni läser det här: extra kramar till er! Och till Agnieszka: hoppas att det gick bra att arbeta idag!


Nu ska en mätt Emilia avsluta dagens blogg. Jag kan informera er om att gästbloggaren är inne på sitt andra inlägg och kommer inom kort. Hoppas att ni läser vidare!


Nattkramar

Emilia


Ja, det är lilla jag som är där i hörnet med glasögon. Den vackra personen
bredvid är underbara Ulliz!

Här har vi Emilia och Em, som för övrigt hade en underbar kväll med
fantastiska sånginsatser och fotograferande utan dess like!

Annica och Jessica, de sjöng jättefint tillsammans, poängen var oerhört
jämn.

Jessica, Annica och Ulliz i vardagsrummet, titta vad fint det var dukat!

Ida, Karin och Linda...men det var förstås många fler. Kanske att det
kommer upp fler bilder så småningom! Full rulle i köket var det i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Hej Emilia, det är så roligt att läsa din blogg för du skriver så vackert tycker jag. Sen kom jag plötsligt på att jag undrar om du har något smeknamn, typ Millan eller så, minns inte att jag hört talas om det. Och så undrar jag om Emilia, som jag tycker är ett så vackert namn, kanske också är ett polskt namn, det vet inte jag men kanske du vet. Tror jag ska söka på nätet vad namnet betyder och var det kommer från för det brukar jag göra och det är intressant. Varma hälsningar från Nisse

2008-09-28 @ 17:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback