Lite gladare, tror jag, men...

...jag sneglar oroligt på klockan. Ska åka 11.36 in till Eugenia. Om en timme alltså. Vad ska jag hinna innan dess. Ordet hinna har en negativ association i mitt huvud. Men okej, vi tar det lite snabbt (ännu ett farligt ord) - jag ska dricka vatten. Sminka mig lite lätt och klä på mig. Packa plånbok, kamera och busskort. Mp3 spelaren ska med också. Jag sa tidigare till mig själv att jag tillåter mig själv att städa köket. Som en present till mig själv (hur går det ihop undrar ni nu, vadå present till sig själv?). Ahhh, the worrying kind med the Ark på radion!! Som på beställning. Här får ni en länk så kan ni också lyssna: http://www.youtube.com/watch?v=PEOAmUE6AAs

Men det är ju en bra dag idag...Ska träffa några vänner och fika klockan tre i Solna Centrum. Innan dess ska jag till Hagalund och träffa Sammys mamma. Och så var det kyrkan däremellan. Har ont i nacken - kan det vara spinningen igår som satt sina spår? Kanske dags att bege sig till Britt och få lite massage (min fantastiska sjukgymnast).

Halvtid nu vad gäller följandet av veckomenyn. Mycket bra känns det och jag handlar inte en massa onödigheter, utan följer det som sagts. Vet att Sven ska göra samma sak nästa vecka. Det är klart att det är lite småklurigt att komma på allt vad man ska äta under veckan, men det måste ju ändå kommas på under veckans gång. Plus att du slipper det här med att du är sugen på något speciellt eftersom du har menyn att följa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback