Täppt näsa, täppta öron, huvudvärk, trötthet i kvadrat...

Ja, det är inte lätt när det är svårt. Hade hoppats på att en god natts sömn skulle ge resultat - men vid två i natt vaknade jag, spottade ut det slem som hade samlats. Sov lite oroligt resten av natten och gick upp vid 9.00. Har i alla fall gjort mig själv en god frukost: havregrynsgröt på fiberberikade havregryn med socker, kanel och mjölk. Till det två stycken finn crisp med camembert (mums!) och så en C-vitaminrik smoothie gjord på ananas-apelsinjuice, lättfil, hallon (frysta) och färsk kiwi. Duktiga flickan som jag är har jag sorterat tvätten och lagt den på plats. Jag vet att jag lovade en veckoplanering av maten - men avsäger mig den denna vecka i och med att jag knappt orkar tänka. Av någon anledning går det dock bra att blogga. Men jag kan skvallra att dagens lunch blir pastasallad tillsammans med några bitar polsk korv och till middag blir det gårdagens lax (se tidigare inlägg).

Sista snacket om min näsa, sen byter jag ämne: jo, det är jobbigt när bara ena näsborren är täppt. Ingen balans, om ni förstår. Som jag sa till Emily: jag skulle kunna göra reklam för näsdukar, jag är en hejare på att snyta på mig!

Oavsett tillstånd är det alltid bra att ha en plan för dagen. Detta vill jag göra idag:




1. Städa köket!
2. Gå in på designa din blogg och få tips på hur jag kan förändra min blogg!
3. Gå ut och röra mig lite i kvarteret - i alla fall få lite frisk luft...
4. Börja skriva en ansökan till whatsupsthlm
5. Vila minst en timme - sådär så att jag gör absolut INGENTING. Skitsvårt.
6. Skriva klart mitt brev till Mats och skicka iväg det med den bild som finns på förra inlägget!



Detta borde räcka. Och bli över. Det ska inte vara stress i min tillvaro, för stressen gav det tillstånd som jag befinner mig i! Just ja, nästa vecka är sista gången på terapin - vilket innebär att jag kommer få hem allt mitt alster - det kommer att komma utvalda bilder här på bloggen - det ska bli roligt!

Då kör vi. Jag går in på designa blogg sidan!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback