Yogaandning och tvätt med äppeldoft snart klar...

Hejsan kära läsare. Ni vet när man hakar upp sig på något och går igenom scenarion om och om igen? Så är det för mig just nu. Egentligen helt meningslöst för det löser ingenting - det gör dessutom att resten av mitt liv blir lidande. Därför tänkte jag ge tips på yogaandning! Man börjar med att andas in på två och andas ut på två (genom näsan). Gör detta tre gånger. Sen ökar du till tre och upp till fem. Sedan vänder du och går ner igen, 4, 3 , 2. Jag brukar göra den på tunnelbanan och mår prima ballerina när jag gör den. Ska nog göra så ikväll - det tar ca 10 minuter. Men om du känner att tankarna ändå vandrar bort - stanna kvar vid exempelvis tre lite längre - just för att känna andningen.

Har tvätt på gång, den torkar just nu. Köket är rent och klart så det känns bra. Efter det här inlägget ska jag stänga ner datorn. Och inte sätta på den något mer - för jag känner att den stjäl min energi. Var så trött efter Farsta-utflykten att jag somnade mellan halv fem fram till halv åtta. När jag vaknade trodde jag att det var söndag och fick en känsla av att jag inte riktigt visste var jag befann mig i tiden - det var obehagligt och jag var beredd på att gå till söndagsmässan. Tur nog så har jag en klocka här bredvid sängen, så det gick bra!

På tisdag har vi återträff med konfirmationsträffen och jag har idag införskaffat vindruvor - mer kommer det att bli förstås i matväg och jag har fått ansvaret att ordna med allt detta. Tillsammans med två andra ska vi förbereda för en trevlig kväll - jag ser fram emot det!

Handlade lite grönt i övrigt till mig själv, bland annat fina äpplen. Jag tycker om frukt, verkligen och jag känner när kroppen har fått för lite av den varan. Imorgon kväll ska jag gå igenom vad jag har i kylskåpet och planera veckan som kommer. Inköpte lite bönor - jag gjorde spenatpasta idag och avvek från den första planeringen litegrann - men imorgon blir det bönsallad!

Ha en trevlig kväll! Eller ja, nu närmar sig natten!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback