Lite bättre, lite mättare...

Jag tog mig an att skriva ett personligt brev och blev klar klockan ett. Jag hade först tänkt att gå till Skanstull - men ändrade mig och tog mig till fots bort till Årstafältet för att sedan åka till Liljeholmen - det finns ett relativt nytt centrum där som heter Liljeholmstorget. Där var jag först ute efter en ny kalender för 2010 och lite julklappar. Men! Så fick jag syn på Teknikmagasinet och då förstod jag att det var nu eller aldrig. Killen bakom disken grävde fram en diktafon, som jag var intresserad av. Och jag slog till! Kändes bra, faktiskt, även om den var dyr (ska jag säga, jag har egentligen ingen koll på det där med diktafonpriser). Efter det gick det lättare att shoppa - nu är jag en tröja rikare och dessutom lite julklappar. Sen insåg jag att jag var trött och hungrig, så jag handlade lite och åkte till Linde, därifrån gick jag sedan hem. Nu har jag fått i mig ris, lax och pepparrotssås.

 

Hur långt har jag kommit med dagens planer? Jo - en jobbansökan, jag har varit ute i ljuset och det som är kvar är en recension. Det känns bra. Har beställt tvättid till ikväll...Men jag vet inte om jag ska ta den...Kanske...Egentligen skulle det vara yoga med impro ikväll för mig, men jag avstår eftersom jag inte känner mig hundra. Men jag hoppas kunna må bättre nästa vecka!

 

På promenaden idag hann jag med lite bilder. Jag funderar på att göra en mapp med de bästa bilderna som jag har tagit det senaste året. Inte omöjligt att jag får användning av det i jobbsammanhang. Nu tittar jag på förkväll - Samuel Fröler intervjuas snart. Han var ju med på Bröderna Lejonhjärta som jag såg för någon vecka sen.

 

 

Kommentarer
Postat av: Jenna

Jag är faktiskt väldigt sugen på crossfiten själv och har länge längtat efter att få prova då jag inte har gått på det förut! :) Vi har inte det på Sats där jag jobbar och tränar, men om jag tycker att det är riktigt kul kan jag tänka mig att betala för det och gå där det finns då och då.



De flesta jag känner håller till på just Sats, och därför kommer jag inte på ngn som brukar träna Crossfit, men jag ska höra mig för. Kanske någon av de jag kommer träna med på lördag brukar göra det.. :)



kram

2009-12-10 @ 18:23:44
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Dorot

Grattis till diktafonen! Nu är du en riktig journalist:)

Tack för det fina kortet. Det kom idag.

Jag tog en cykeltur på Lund idag och hoppades att jag kunde hitta en bra mataffär, läs billig, men det gick så där. Jag hittade bara ICA kvantum som ligger ganska långt bort men men... jag lär mig Lund snart.

Kram

2009-12-10 @ 20:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback