Dålig sömn inatt, men det kan gå ändå!

Så är det: har man sovit en dålig natt, som jag inatt, då har jag en tanke som jag använder mig av som säger att en eller några nätter klarar kroppen av - man behöver inte få fnatt över det. Och det gör att jag känner mig piggare! Men jag skippade träningen här på morgonen, det får bli en långprommis med Marre istället. Det har ju snöat galet mycket igår, så idag är det vinterskor som gäller. Kanske att jag tar med mig kameran också (är fortfarande hemma i Enskede Gård).
Dagens plan: ta det lite lugnare än vanligt, gå ut på en prommis, äta sen lunch, kolla in en blogg som jag verkligen gillade: www.matildasalmen.blogg.se, hon är barnboksillustratör på heltid och gör fantastiska saker, bor i Uppsala och är veckans blogg på blogg.se, sedan ska jag på mässa och kurs i kyrkan, hem och göra ett pilatesprogram....sen sova!

Kram, vi kanske syns senare!
Emilia
Kommentarer
Postat av: Matilda

nämen tack, vad glad jag blir! :-D



pilates? har alltid velat testa det.. men grejen är den att jag måste vara jordens stelaste människa, så jag VÅGAR helt enkelt inte gå på något pass.. detsamma gäller yoga. haha! men det verkar härligt, på håll alltså! ;-)

2009-02-23 @ 11:52:59
URL: http://matildasalmen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback