Hejsan hoppsan fallerallera!

Hej!
Åh, äntligen lite Internet att tillgå, dock ej hemma, så snart ska jag maila comhem och slå dem på fingrarna! Sitter lite obekvämt eftersom alla bord var upptagna på café Mersmak, och platsen jag hittade gör att jag måste göra gymnastiska övningar för att kunna skriva - men det är det väl säkert värt! Har idag varit hemma hos Ulliz och vi har arbetat lite med projektet och haft kul. Jag var inte lite trött när jag gick upp i morse, men vid halv nio lyckades jag kravla upp. Ringde Ulliz och sa att jag skulle bli lite försenad - det var lugnt! Funderade på att fråga Sven om han kan tänka sig att låna sin filmkamera till oss så att vi kan spela in föreställningen (så om du läser detta Sven: skulle det funka eller?)

Hörrni, det har varit en fantastisk helg som kanske gick lite för fort - så är det ofta om man har kul, eller hur? Jag tänkte maila alla som kom till festen och fråga om jag får publicera lite bilder på bloggen. Det jag däremot tänkte publicera nu är bilder på de presenter som jag fick (Kostas fick en hel del han med). Det är några presenter som jag inte fått med på bild, bland annat ljusstakar från Agnieszka samt ett presentkort på IKEA från Ulliz, Emily, Anders och Ida. Tack! Och tack alla som förgyllde lördagskvällen med sin närvaro! Tack för presenterna!
So - here it comes:

Födelsedagskalas på Dalastugan med Kostas och Emilia

Här satt vi och mumsade på god mat och efterrätt!

Ja, vad ska jag säga: mums igen!

En skiva från familjen Arvidsson...

Marcus visste konstigt nog vad jag önskade mig....

Gudrun ville att jag ska läsa mer och ha mjuka händer...

Emily sötisen gav mig sötsaker, har redan ätit upp chokladhjärtat

Syster min gav mig te och kakor....mmm

Mamma var inte med, men gav presenter ändå!

Denna sak heter Hugo rosa och sedan en USB-koppvärmare - från Sven

Anna-Maria och Frank tycker att jag ska börja med mig själv :)

Christian gav en flaska vin i en silvrig påse, tack!



Tänk om jag har glömt någon? Det skulle ju vara pinsamt. Men jag får hänvisa till tekniska problem uppe på hjärnkontoret, eller vad säger ni? Nu känner jag att min rygg snart kommer gå av om jag fortsätter att sitta så här. Det jobbiga blir ju också att förflytta sig, med dator, stor dunjacka, ryggsäck (ah just det, var och tränade precis, efter att ha fikat med Emily!) och en plastpåse med Keso och äpplen. Varför satte jag mig här? Ibland är jag lite optimistisk, allt ska liksom gå på något sätt.

Vi hörs och syns (i alla fall några av er!)

Emilia
Kommentarer
Postat av: Emily

hej tjejen!



Vilka fina bilder, eller rättare sagt presenter :)... Ser fram emot fler bilder... de fina alltså ;)



Puss och kram

Em

2009-02-09 @ 22:03:11
Postat av: Dorota

Ja tez chce zobaczyc zdjecia...

kram på dig, gumman

2009-02-09 @ 22:20:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback