Ett alldeles nytt rekord för mig!

Hej alla därute i cyberspace! Sitter på kulturhuset med en cappuccino och surfar runt, det är ju så bra att jag kan använda bibblankortet för att kunna nyttja Internet. Vädret är grådaskigt men här i teaterbaren är det mysigt och varmt. Det finns ett minus dock - jag hittar inget eluttag. Jag kan tillkännage att jag igår slog personligt rekord efter att ha räknat till mitt pass på gymmet, resultatet uppkom till nästan 20 000 steg - är jag bra eller?! Ja det är jag.

Dagens schema är fullspäckat. Jag gick upp tidigt idag, runt 06.30 och tog mig en tur till Kungsträdgården för att gå på morgonmässan. Sedan åkte jag hem och gjorde tvätten och förberedde för lunch, det blev helt vegetariskt med ugnsbakade grönsaker. mycket gott. Dock saknade jag färsk timjan...

Igår fick jag iväg min ansökan till ett jobb som jag känner ett stort intresse för. Jag ska ta reda på vem som är ansvarig för rekryteringen och kanske slå en pling. Dessutom tänkte jag söka en del andra jobb också, ifall jag finner något av intresse...Som sagt: full rulle.

Vid halv sju ska jag träffa en kompis och fika, det kommer bli en välförtjänt paus!

Ta hand om er!
Emilia, grönsaksdrottningen som räknar steg för steg!

Kommentarer
Postat av: Svennis

Hej,

härligt att läsa om rekordet. Visst mår du lite bra nu! Kram Svennis

2009-01-19 @ 22:07:23
URL: http://musakon.webbland.se/blog/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback