En kväll på gatan...

Igår var det min första kväll på gatan. Vi stod tre stycken mellan 21.00 och midnatt. Och det är en annan värld, helt klart. Men det var givande och trevligt att träffa de flickor som går där och kaffet och bullarna togs emot med glädje och leenden. Efter att vi hade stått ett tag var jag tvungen att springa upp för rulltrappan några gånger för att få upp värmen. Vi ska köpa mer vantar så att vi kan dela ut det till tjejerna. Jag vill tacka Birgitta och Jenni för sällskapet denna kväll och också Christian som introducerade mig till verksamheten! Nästa gång är om två veckor och det ser jag fram emot. För mitt ibland eländet inser jag att det finns saker som vi kan göra tillsammans för att förbättra tillvaron för människor. Och mina egna problem känns plötsligt som lyxproblem i jämförelse. Och jag känner tacksamhet för att jag har någonstans att bo och mat för dagen. Verkligen.

Nu sitter jag och väntar på Sammy, jag ska hämta honom på T-banan om tio minuter. Lite stökigt har jag hemma, men det blir nog bra ändå. Nästa vecka ska jag bo i Solna i och med målningen och tapetseringen. Men bloggen är på samma adress som vanligt!

Vi hörs!

Kram
Emilia
Kommentarer
Postat av: Dorota

Hej vännen!

Vad är det för flickor du skriver om? Hela engagemanget låter väldigt bra. Jag önskar jag kunde vara med och hjälpa till.

Blev det några lampor???

Kram och ha en trevlig kväll.

2009-03-08 @ 16:18:32
Postat av: Hanna G

Ja! Berätta mer. Är det nån form av soppkök du hjälper till med?

Jag vill och önskar att jag också kunde hjälpa till med frivillighetsarbete.

Kanske är detta något för mig??

2009-03-08 @ 17:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback