Men näe, vad är det här?

Tillfälligt avbrott i fabriken. Troligt fel: övertolkning av livet och en allmän trist hjärnfysiologi. Åtgärd: förslag tas gärna emot!

Dagen som sådan har ju varit full av aktivitet: bildterapi, målade så det sprakade om pappret, sedan var det träning på två timmar, och jajemän, jag och Carlos var seglivade på spinningen som vi hamnade på till slut. Heja oss! Sedan var det hem och äta, duscha och kolla mailen. Klockan fyra fick jag träffa min fina Em, vi har båda det lite, ja, vad ska man säga? Se ovan! Restskatt, jobbfunderingar...Men! Vi kom fram till att de miljöbyten som väntar oss i slutet av veckan kommer att göra oss gott. Efter fikan på gallerian gick jag på mässan. Det var fint idag, med mycket folk och sång.

Jag vill ha en plan - och den kommer att formuleras! Jajemän, på bussen till Karlskrona på söndag! Teet som jag dricker nu ska värma mitt sargade inre och sedan har jag två val: läsa bok eller...lie to me (TV4). Tryck på mentometerknapparna och....resultatet är....Lie to me med 59%!

Ciao mis amigos. Säg att detta är slutet på det dåliga!

Emilia
Kommentarer
Postat av: agnieszka

... det kommer att ordna sig. Har du överlevt det här, så kommer du att bli starkare sen. Nåt att se fram emot eller hur ?

Skitsnack !!! Jag förstår att det är trist. Ibland är det så bara. Det går över, ska du se.

kram!

2009-03-25 @ 20:34:05
Postat av: Svennis

Åtgärd: Cirkulera :)

2009-03-26 @ 21:55:34
URL: http://www.dif.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback