Vänner - ett måste!

God morgon! Eller god förmiddag! Har intagit dagens frulle, det blev grahamsgröt i vanlig ordning med rivet äpple och lite blåbärssylt. En kopp te på det och det kändes kanon. Har satt på första tvätten och ska snart bita i min kompis Christians uppsats. Det ska bli spännande att se vad han har skrivit. Sedan skrev jag något om Friskis igår och det står jag fast vid. Det är fint väder så jag hoppas att min förnuft övertalar mig att gå ut lite grann. Jag har i alla fall öppnat fönstret för att släppa in lite luft. Jag sov gott i natt, verkligen och ser fram emot den här dagen. Min rubrik säger att vänner är ett måste. Jag känner så. Mina vänner är fina och jag kan verkligen känna mig trygg med dem. Jag, Ulliz och Em planerar att ha en liten tjejträff hemma hos mig snart för att titta lite på gamla foton från Sardinien och kanske kolla på någon film - hoppas att det blir snart! Carlos är ju min träningsbuddy, ja, inte bara, vi har även planer på lördag att ha ett "the mentalist" maraton - vi ska alltså se en massa avsnitt i den serien hemma hos honom! Det ska bli jättekul! Svenne och jag promenerar ju en hel del och det är verkligen superkul och nyttigt för kroppen! Kostas har jag ju inte hunnit träffa så mycket på sistone...Men han känns som en bror! Och Dorot! Henne ser jag ibland och vi trivs ihop vill jag lova. Plus att hon har världens bästa soffa!

Dags att börja läsa, synes senare!



Kommentarer
Postat av: Nisse N

Vänner är ett måste men mat kommer inte långt efter. Lagar asiatisk wok med broccoli, morötter, lök, ris och räkor. Vågar jag krydda med ingefära? Färsk riven ingefära tycker jag annars är suveränt som te.

2009-05-12 @ 14:14:48
Postat av: Emelie

Sv: Men nyfiken ska man vare:) Jag pluggar i Borås på Högskolan, läser till systemutvecklare:)

2009-05-12 @ 16:33:15
URL: http://emelicarolin.blogg.se/
Postat av: Dorota

Hej vännen!Vad gullig du är!!! Jag har precis vaknat efter drygt 3-timmars sömn på min soffa :):):) Det var så skönt. Anna-Helena och jag är klara med vår uppsats, långt innan den ska lämnas in. Det gick såååååååååå bra sedan vi blev två. Du kanske har lust att läsa den med? Kram

2009-05-12 @ 19:39:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback