Göra varvat med vara

Roligt: när mungiporna dras uppåt och det kommer ett hahaha ifrån munnen



Tråkigt: när klockan är över tio och man ska upp tidigt men inte vill sova



Jobbigt: att batteriet är så dåligt på min dator



Trevligt: Att Kinga var över och hjälpte mig - vi hade lite CV-verkstad och nu ska jag snart skrida till verket. Men inte idag, det är alldeles för sent (ja, jag fyller 30 snart, men jag resonerar som en 80-åring, life is tough...) Jag fick goda råd på morgonen (av vem tänker jag inte avslöja) och dessa lyder: ta det lugnt. Ta det lugnare. Ta det lugnast. Ja, då är det bara att lyda för om sanningen ska fram har det varit alldeles för mycket på sistone. Även om det har varit jätteroliga saker, som jag inte ville missa (Tack Kostas och Ulliz!!) så är det nu lugn, lugnare, lugnast som gäller. Take it, because you can´t leave it.



Bra: att jag är så förståndig. Och att youtube finns. Att Kinga är klok. Hon totaldissade mina mål som jag hade skrivit upp och sa: skit i målen, gör i stället! Så nu sitter jag här och gör. I pyjamasmundering och små gäspningar som lite snällt informerar mig om att det är okej att inte göra på natten. Då ska man återhämta sig - fiffigt va??

To do (aha, göra igen!!) imorgon: förmiddagsfika med Lisbeth - en klok kvinna som arbetat/arbetar som journalist. Jag ska fråga henne lite om hur hon har gjort och få lite handfasta råd. Det ska bli roligt, det var ett tag sedan vi sågs! Sedan, klockan 13.30 ska jag få mig en dos av Maria och Klara - ni vet tjejen med världens coolaste bebis. Som växer så det knakar. Jag vet, nu tänker ni: "men räcker inte det där?? inte ska hon väl göra mer??" Men hörrni: Yogan är livsgivande. Jag ska ligga på en benvit madrass och andas. Ja andas så att ögonen vattnas av de tårar som säger: ja, du lever denna vecka också. Glädje blandat med sorg. Ett mischmasch. Emilia så sann som hon kan vara. Take it, or leave it.





"Mitt i allt ska man räcka till"





Saknar: dig. Du vet vem du är. Men jag tvekar på att det kommer fram. Men då passar jag på att skriva att jag saknar mina vänner minst lika mycket. Och att bara vara. För det är en konst - jag tycker om att göra, det är inte frågan om det. För jag tror det skulle vara bra att kunna vara. En bra kombo av dessa två. Göra varvat med vara.




Take care pysslingar, det ska jag göra i alla fall....
Emilia, göra/vara  





Kommentarer
Postat av: Dora

Toppen inlägg vännen! Och ta det lugn, lugnare, lugnast...

Ha en bra dag.

Kram

2009-11-03 @ 07:02:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback