Matilda Salméns blogg = min favoritblogg!

Bloggvärldsbloggen vänder tvärt och går bort från de svåra temana till ett enklare – välj din favoritblogg och recensera den. Men, det kanske inte är så enkelt. Så här är mina kriterier samt recension på den blogg som jag valt

 

  1. Bloggen får mig att må bra

  2. Bloggen har jag följt länge

  3. Bloggen överraskar med jämna mellanrum

  4. Schysst design

  5. Bra skrivna inlägg med bilder

 

Det klart att det finns massa trevliga bloggar, men inte orkar jag följa dem alla – det blir svårt att hitta intresset. Men så finns Matilda som gör det omöjligt att inte kika in. Den här tjejen fyller kriterium nummer 1 -5 på följande vis: men kan inte må dåligt ”därinne”, Matilda delar med sig av sina illustrationer, sina fikor, sina vänner, sin vän Tilly (söt liten hund, typ bomullsrondell med svans), pojkvännen Mattias och det i form av träffande texter (humor, humor och åter humor) och fotografier. Oh ja, fotona är ju bara så härliga – det känns som om Matilda har det och hennes barn kameran (som hon själv uttrycker det) och hon kommer alldeles utmärkt överens. Sa jag att hon var barnboksillustratör? I min värld är det lite exotiskt, häftigt och man blir inspirerad till kreativitet – hon har världens mysigaste ateljé som jag gärna skulle låna hem till mig (om det var möjligt...) Det roliga med bloggen är att vardagslivet som Matilda beskriver ibland får sig en twist och hon åker iväg på resa till New York eller Italien. Med kameran och Mattias. Sen kan jag ju nämna att designen på bloggen känns Matildig och tillsammans med inläggen blir det som att komma till ett café på nätet (det där med cafékänsla har en annan läsare också upptäckt). Det bästa med Matildas blogg är bilderna på Tilly – de får en att le (och vilja skaffa hund).

 

Det är inte bara jag som tycker om Matildas blogg, hon har åtskilliga gånger hamnat på blogg.se framsida och jag har en känsla av att de som tittar in också stannar kvar. Jag har haft det bra på Matildas blogg, hennes inlägg skiner upp tillvaron och dessutom är hon en stor inspiration för oss egenföretagare. Jag har mailat henne en del frågor och fått väldigt bra svar tillbaka!


Så, tack Matilda för en sådan bra blogg!

 

 

 

www.matildasalmen.blogg.se

Bilden publicerad med tillstånd av bloggarinnan Matilda Salmén

Kommentarer
Postat av: Matilda

Nämen ÅH!! Jag blir ju helt rörd här!

Tack snälla söta du för så fina ord!

(Denna text skriver jag ut bums!)



:-)



KRAM!

2009-11-09 @ 11:09:37
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback