Skönt att bara promenera, andas och vara med min fina morfar

Egentligen har jag inte så höga krav på livet – utan tacksamhet är ett inslag som finns där dagligen. Och trots mardrömmar i natt, så känner jag mig glad och tacksam att jag fick spendera dagen med världens finaste morfar. Tack. Nu är jag trött och tittar ibland ut genom fönstret – ljuset är borta om en timme. Jag sa till morfar att vi får reklamera detta, det är inte klokt att ljuset ska försvinna så där.

 

Jag väntar på att den sena lunchen ska användas på rätt sätt i kroppen – sen ska jag yoga är det tänkt. Vi har varit och shoppat morfar och jag – på Tesco. Det är en stormarknad ca 45 minuter med buss härifrån – jag tycker om att handla där, men tyvärr hittade jag inga långkalsonger…Men annat smått och gott, lite presenter och så. Sen har jag funnit ett nytt favoritmärke när det gäller hudvård – Ziaja. Det är producerat i Polen och de har en hel serie. Det är bra kvalitet, det passar mig i alla fall och dessutom är det billigt. Närproducerat och billigt – det gillar jag! Köpte även Fructis schampoo till mig själv. Ska snart ta en dusch och tvätta mitt fina bruna hår. Jo för jag var ju hos frisören och hon färgade det så fint! Ania (min brors flickvän) sa flera gånger att det passade mig så bra!

 

Dags att koka lite wellness te, jag lyssnar under tiden på heather nova. Skönt att bara vara och andas!

Kommentarer
Postat av: Sven

Är det där du? Snyggt, mycket bra. Poland 12 points :)

2009-10-19 @ 22:08:37
Postat av: Jenna

Tacksamhet jo. Ett viktigt inslag i vardagen och en bra påminnelse från dig om att vi alla också borde stanna till och se oss omkring, för att uppmärksamma allting bra som man faktiskt har i sitt liv.



Kul att du har skrivit en artikel om protein, för jag börjar nämligen precis med föreläsningar om det idag! Tycker protein på sätt och vis är det mest spännande näringsämnet eftersom allting i grund och botten är uppbyggt av det. Jag ska se till att spana in in artikel när jag kommer hem ikväll och inte har bråttom till tåget.



Dokumenterar med en bild av min studielittearatur nu i veckan :)



Hoppas du får en riktgit bra sista dag i Warsawa!

2009-10-20 @ 08:17:53
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback