Good morning sunshine!

Ut och gå. Hemma till nio. Och kela lite med den nya telefonen - den är ju bara för bra! Planera dagen - check. Idag ska jag lära mig mer om moms om man har verksamhet utanför Sverige. Mycket intressant. Eller inte. Men jag tar med mig matsäck så att jag klarar det hela. Det är skatteverket som informerar.

Igår när jag svettades som bäst på löpbandet så läste jag en kort notis om ett musikband som heter Fibes. Så nu är jag ju nyfiken - och därför är det så bra med Youtube. Slå gärna på Fibes och säg vad ni tycker.

I natt drömde jag om företagande - jag träffade Ulliz på biblioteket, hon höll på att teckna ett kort till sina systerdöttrar och sen hade biblioteket blivit mer kommersiellt och sålde massa kontorsprylar - allt för mig som företagare - den ni!

Dagens lunch blir linssoppa, surpise, surprise. Och till det havrebröd med pepparrotsfärskost - yeah!

Dagens kloka: fundera på varför DU inte tar en morgonpromenad! Hitta en sak som inte är bra med det och jag kommer ha svar på tal!


Min frukost för några dagar sen...


Jag har nu tagit ansvar i frågan om dosering av tvättmedel och mailat en kille på kommunen - gällande hårt eller mjukt vatten. Det känns bra och vuxet!

Kommentarer
Postat av: Jenna

Morgonpromenader är underbart. Lite frisk luft att starta dagen med. Nu när terminen har kört igång har jag inte lyckats lägga mig i tid för att unna mig det så ofta som jag skulle vilja. Fast jag får visserligen både en promenad till tågstationen och en från Uppsala station till skolan :)

Jag hoppas att det går bra för dig som kostrådgivare. Har ju själv varit inne på samma bana, men sen beslöt jag mig för att försöka komma in på Dietist istället. Kommer du arbeta med eget eller försöka få anställning på något företag?



Man kan säga att jag och de kemiska bindningarna behöver bekanta oss lite närmare med varandra ;) Dom verkar vara många och väldigt komplicerade, men jag tror att vi ska komma överens efter lite repetition!



Hoppas du får en riktigt härlig helg nu!

2009-09-05 @ 10:55:04
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback